2777
2789

پدرم از دیروز بیمارستان بستریه ،یه ریه۵۰درصد اونیکی۲۰درصد درگیر ،اکسیژن پایین😭😭😭 کسی اینجوری بوده؟؟؟تو رو خدا نفری یه حمد بخونید پدرم شفا پیدا کنه انشاءالله،همه ی مریضا شفا پیدا کنن انشاءالله 

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

نگران نباش عزیزم من بهت قول میدم خوب میشه درکت میکنم مادرم ۱۸ روز بستری بود با درگیری هردو ریه ۷۰ درصد و فشار و قند خون. فقط براش سوپ خروس محلی درست کنید و زعفران و گلاب دم کنید بهش بدین و لیمو ترش با غذا بهش بدین بخوره رسیدگی میخاد

خدا سلامتی بده عمر طولانی و باعزت و آبرو بده به پدر و مادر عزیزت و به همه پدر و مادرها الهی به امیدخدا

حمد خوندم عزیزم‌

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم من بهت قول میدم خوب میشه درکت میکنم مادرم ۱۸ روز بستری بود با درگیری هردو ریه ۷۰ در ...

باشه حتما،تورو خدا دعا کنید خیلی سخته خیلی

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
خدا سلامتی بده عمر طولانی و باعزت و آبرو بده به پدر و مادر عزیزت و به همه پدر و مادرها الهی به امیدخ ...

الهی آمین، خدا خیرت بده