2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 6699 بازدید | 126 پست
نه بابا اصلا نترس دوست منم داشت هنوز پر نداش الان بزرگ شده بعد ی مدت ب جیغاشم عادت میکنی   &n ...

عزیزم چه خوب

چقدر طول میکشه تا بزرگ بشه؟!

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
ما هم خیلی حرف میزنن اسم یکیشون لئوعه خودش میگه لئو بدو بیا  بوس بده لئو  کجا بودی لئو&n ...

ای جونممم

وقتایی ک میترسه سیخ میشه پرهای بالای سرش  

شما چجوری یاد دادی اینارو؟

بابای من 6 ماه سلام یادش داد تازه ی جورایی میگ سلام

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چه خوب چقدر طول میکشه تا بزرگ بشه؟!

راستش دقیق نمیدونم

ولی خب الان 6 ماه گذشته دوستم خریده تقریبا شبیه برا ما شده

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
ای جونممم وقتایی ک میترسه سیخ میشه پرهای بالای سرش     شما چجوری یاد دادی اینارو؟ بابای ...

بیکاری خواهر ۲۴ ساخته باهاش حرف میزنم .ماهم لیمومون میگه سلام البته میگه سهلاااااااااام غلیظ و بلند😂😂🥴🥴

خب هنو اسمشو نمیدونه چی گذاشتی اسمشو ی چیزایی مث تیکو یا چیکو بذار ک بتونی با سوت بهش یاد بدی یاد ...

والا خانواده متفق القول شدن اسمش رو بزاریم نخودچی

عزیزم چه باهوش🧡

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

سلام به همگی یه سوال داشتم الان یکماهه دوتاعروس هلندی واسه پسرم گرفتم یکسال و نیم سنشونه خیلی پسرم بهشون وابسته شده اونام فقط به پسرم وابسته شدن کلا خیلی دوست داشتنی هستن فقط ما تو آپارتمانیم بهمون گفتن سرما واسشون خوب نیست باید جای گرم باشند الان داخل قفس بزرگ تو اتاق گذاشتیم فقط میترسم یه موقع مشکل تنفسی واسمون پیش نیاد چون خیلی پر ریزی دارند

💏🙎💞 همسرم پسرگلم کنارتون حالم خوبه💞
استرس و ترس نداشته باش فوق العاده باهوشن و احساساتی 

مرسی

به نظر تو چی با سرنگ غذا بدم بهتره یا قاشق؟!

بیکاری خواهر ۲۴ ساخته باهاش حرف میزنم .ماهم لیمومون میگه سلام البته میگه سهلاااااااااام غلیظ و بلند ...

ای خدااا    

واس من مث سمت چپی تو عکسه

شما حموم چطوری میبری

واس من نمیاد بی ادب

والا خانواده متفق القول شدن اسمش رو بزاریم نخودچی عزیزم چه باهوش🧡

عزیزم    

راستش دقیق نمیدونم ولی خب الان 6 ماه گذشته دوستم خریده تقریبا شبیه برا ما شده

ای جانم🧡