2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 6699 بازدید | 126 پست
نه این اصلا بالا نیاورد سرنگ هم خودش گرفت اکثرا خوابه یباری هم که بیدار بود همش پرخاش میکرد یبار ش ...

هم تازه جاش عوض شده هم در حال پر در آوردن کم کم بگیریدش تو دست بعد سرلاک دادن تا عادت کنه هم به شما هم دستتون

وای عزیزم

منم دارم

چیکو

فروردین دو سالش میشه

اصلام سمج و اینا نیست ولی خب باید توجه بشه بهشون

عااااشق نوازشون

میاد زیر گلوی بابام باید چونشو تکون بده از زبری ریش بابام خوشش میاد  

خیلی معصومن

و اینک خیلی فهمیده ن

خابیده ای اصلااا جیغ نمیزنه

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین راه سرلاک دادن اینه،بله فعلا بذار پرش در بیاد یکم از بداخلاقیش کم بشه راستی سرلاک میدید بش اس ...

آره همش اسمش رو صدا میزنیم اما سگ محلمون میکنه حقیقتا😅

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
بهترین راه سرلاک دادن اینه،بله فعلا بذار پرش در بیاد یکم از بداخلاقیش کم بشه راستی سرلاک میدید بش اس ...

واس ما بدو بدو هم میگ

بوسم میده  

وای میخاد دلبری کنه ک از قفس درش بیاری هی اسمشو صدا میزنه هی سوتهای مختلف میزنه ک دلتو ب دست بیاره  

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
وای عزیزم منم دارم چیکو فروردین دو سالش میشه اصلام سمج و اینا نیست ولی خب باید توجه بشه بهشون ع ...

عزیزم 

چقدر خوب

کاش بتونم بزرگش کنم والا همش میترسونن منو که نمیره همش استرس دارم دارم چکش میکنم...

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
راهی که باید با سرنگ سرلاک بهش بدی خیلی حساسه دامادمون اشتباهی ریخت تو ریه اش درجا خفه شد... نمیدونم ...

اخ اخ آخ 

منم داشتم عین چسبببب میچسبید بهم 

صدام میکرد اگه دو دیقه دیر میرفتم‌پیشش تا ساعت ها قهر میکرد 

حتما باید تو دستم دون میخورد 

دائم رو سر یا شونم بود 

منم عاصی شدم دادمش به یکی از اشناها 

الانم اونم شدیدا بهش وابسته شده

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
عزیزم  چقدر خوب کاش بتونم بزرگش کنم والا همش میترسونن منو که نمیره همش استرس دارم دارم چکش می ...

نه بابا اصلا نترس

دوست منم داشت هنوز پر نداش الان بزرگ شده

بعد ی مدت ب جیغاشم عادت میکنی  

واس ما بدو بدو هم میگ بوسم میده     وای میخاد دلبری کنه ک از قفس درش بیاری هی اسمشو صدا ...

ما هم خیلی حرف میزنن اسم یکیشون لئوعه خودش میگه لئو بدو بیا 

بوس بده لئو 

کجا بودی لئو 

بابا جان بودی 😂😂

آره همش اسمش رو صدا میزنیم اما سگ محلمون میکنه حقیقتا😅

خب هنو اسمشو نمیدونه

چی گذاشتی اسمشو

ی چیزایی مث تیکو یا چیکو بذار ک بتونی با سوت بهش یاد بدی یاد بگیره اسمشو

ی مقدار بزرگتر ک شد واسش صداهای عروس های مختلف دان کن بذا گوش کنه حال کنه

کتری که جوشیده آبش با فاصله بذارید کمی بخارش براش بیاد البته مواظب باشید نیوفته توش یا بش نخوره چون ...

آره حتما این کار رو میکنم مرسی که گفتی😬🧡

راهی که باید با سرنگ سرلاک بهش بدی خیلی حساسه دامادمون اشتباهی ریخت تو ریه اش درجا خفه شد... نمیدونم ...

وااای شوهرمنم یه دون خوراورده برای بچه هام، یعنی خسته میشیم؟ 

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود