2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضی به رضای خدا نبود، به فرض که یوسف مرده بود یعقوب باید قبول میکرد که این خواست خداس  خودش داده و خودش پس گرفته ، ولی یعقوب سال ها بی تابی کرد کل خانواده اش رو کنار گذاشت بخاطر اون یدونه بچه 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

پیک حق اومد گفت دیگه

در یک دل دو دوست نگنجد یعقوبم گفت یوسف بی بدیل است پیک حقم گفت فقط خدا بی بدیل است خداوند زمانی اسماعیل به ابراهیم بخشید تونست برای خداوند ازش بگذره

یه روایت ضعیف شنیدم 

که یعقوب جزو پیامبران معصوم نبوده و همه پیامبرا معصوم نیستن 

یه فقیر اومده در خونش اینا داشتن گوسفند کباب مبکردن بر اساس اشتباه بهش غذا ندادن 

این ۴۰ سال تاوان اونه 

ولی من اصلا متوجه نمیشم چجوری یعقوب پیامبر خداست ولی نمیدونه نباید بین بچه هاش فرق بزاره 

هرکس دیگه بود حسادت میکرد حالا شاید برارشو نمیکشت ولی حسادت میکرد ...چحوری از پسرای زیر ۲۰ سالش توقع داره درک‌کنن و فرق گذاشتنشو به روی خودشون نیارن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

برخی روایات اشاره دارند که حضرت یعقوب (ع) مرتکب "ترک اولی" شد—نه گناه—و همین باعث شد فراق یوسف (ع) طولانی شود. یکی از این موارد، بی‌توجهی لحظه‌ای به فقیر گرسنه‌ای بود که در همان شب خواب یوسف را دید.

⚖️ ترک اولی حضرت یعقوب (ع)

در منابع شیعه و برخی تفاسیر آمده:

- روایت از امام سجاد (ع): در شبی که حضرت یعقوب و خانواده‌اش سیر بودند، فقیر مؤمنی به در خانه‌شان آمد و بی‌پاسخ رفت. همان شب یوسف خواب معروفش را دید. برخی علما این را نشانه‌ای از ترک اولی دانسته‌اند که باعث شد خداوند یعقوب را به امتحان فراق مبتلا کند.

- روایت از امام صادق (ع): وقتی یعقوب بنیامین را نیز از دست داد، گفت: «این بلاها به خاطر آن فقیر است که از در خانه‌ام رانده شد».

این ترک اولی، نه گناه بلکه بی‌توجهی به شأن پیامبری در رعایت عدالت و عطوفت بود. پیامبران باید در بالاترین سطح اخلاقی باشند، و کوچک‌ترین غفلت می‌تواند زمینه‌ساز امتحان الهی شود.

امتحان الهی برای رشد روحی: 

فراق یوسف، یعقوب را به اوج صبر، توکل، و عرفان رساند.

- عشق و تربیت الهی: خداوند با این فراق، هم یوسف را برای مقام عزیز مصر تربیت کرد، هم یعقوب را برای درک عمیق‌تر از حکمت الهی.

- یادآوری مسئولیت اجتماعی: حتی پیامبران باید نسبت به نیازمندان حساس باشند؛ این داستان، درس بزرگی برای همه انسان‌هاست.

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

به نظرم خیلی فرق میزاشت بین بچه هاش ، انگاری به یه فقیرم غذا نداده، معصوم نبوده اشتباه زیاد داشته دیگه ، تاوان اشتباهاتشونم باید بدن پیامبرا، مثلا یوسف یه سال میخواسته زندان باشه بعد شد هشت سال چون از غیر خدا کمک خواس

چون به اون عشق اصلی نرسیده بود 

به خاطر عشق به بچه اش گریه میکرد و پسرانشو نبخشید

ولی این اشتباه بود 

و تاوان این اشتباه ۴۰سال فراق بود 

عشق اصلی ، عشق به خدا بود که ۴۰ سال طول کشید تا حضرت یعقوب بفهمه تو در راه عشق خدا باید همه چیزتو از دست بدی حتی عزیزترین بچه تو

لَن تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّىٰ تُنفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ ۚ وَمَا تُنفِقُوا مِن شَیْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِیمٌ
هرگز به (حقیقت) نیکوکاری نمی‌رسید مگر اینکه از آنچه دوست می‌دارید، (در راه خدا) انفاق کنید؛ و آنچه انفاق می‌کنید، خداوند از آن آگاه است.

آیه ۹۲ سوره آل عمران

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

یه روایت ضعیف شنیدم که یعقوب جزو پیامبران معصوم نبوده و همه پیامبرا معصوم نیستن یه فقیر اومده در خون ...

چون همه ی اینا برای اموزش دادن به انسان هست ...

قصص پیامبران همه برای درس عبرت گرفتنه

خدا برای ما قصه ی زندگی حضرت یوسف و یعقوب رو گذاشت تا ما درس بگیریم

از همون اول اول ...

تفاوت گذاشتن بین بچه ها که باعث حسادت شد و به چاه افتاده حضرت یوسف

خدا مستقیم به انسان نشون اجحاف کردن در حق بچه ها تا چه حد میتونه بد و خطرناک باشه

دوم درس امیدواری که چطور خدا یک بچه ای از دل چاه بیرون میکشه

بهش روزی میده 

و اونو عزیز مصر میکنه

سوم 

اگر ادعا میکنی خدا پرستی 

عاشق خدایی همه چیزتو باید در راه خدا بدی حتی عزیزترین بچه تو

و....

من گاهی به این فکر میکنم که حضذت علی (ع) با اون شخصیت بالا و بلند مرتبه چه نیازی به دعا و نماز شب داشت

آیا واقعا از عبادت لذت میبرد 

یا داشت با ما یاد میداد که درست زندگی کردن چجوریه

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏