2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 6699 بازدید | 126 پست
من الان ۱۲ تا دارم ۳ سال و نیمه هیچوقت خسته نشدم هیچوقت هم نفروختم شوهرم بیشتر از من عاشقشونه

عزیزم چقدر طول میکشه تا بزرگ بشه؟!

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
ما دوتا رو گرفتیم سه میلیون 

😮😮😮😮😮 چخبره برم یدونه از پسر عموم بگیرم یه عالمه داره جوجه گرفته🤣🤣🤣🤣🤣

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدااا       واس من مث سمت چپی تو عکسه شما حموم چطوری میبری واس من نمیاد بی اد ...

خخخخ چه جالب منم وایت دارم با ایزابلا و لوتینو البته وایت هام بیشترین. ما دسته جمعی میرن تو آفتاب گرمشون میشه میرن زیر دوش دسته جمعی هم میان میشینن رو شوفاژ خشک بشن😂

ای جانم🧡

راستش برای من واس خاهرم بود

شغل شوهرش جوریه 6ماه نیس خاهرم میاد پیش ما

گرفتمش برا خودم  

چون الانم ک رفتن خونشون همش یا سرکارن یا خابن

افسرده شده بود

بعدا ک بزرگتر شه غذای سفره م میخوره

واس ما پلوسفید دوس داره

با سیبزمینی ابپز

اگ موقع غذا ازاد باشه باید حواست باشه نپره وسط سفره  

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
من الان ۱۲ تا دارم ۳ سال و نیمه هیچوقت خسته نشدم هیچوقت هم نفروختم شوهرم بیشتر از من عاشقشونه

شما که تجربه دارید عزیزم میشه سوال منوجواب بدید 😍

💏🙎💞 همسرم پسرگلم کنارتون حالم خوبه💞
راستش برای من واس خاهرم بود شغل شوهرش جوریه 6ماه نیس خاهرم میاد پیش ما گرفتمش برا خودم   &nbs ...

عزیزم

چقدر خوبن 😍☺🤦‍🧡

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
 خخخخ چه جالب منم وایت دارم با ایزابلا و لوتینو البته وایت هام بیشترین. ما دسته جمعی میرن تو آف ...

ای دلم خااااس  

دخترعموی من شوهرش از تو خیابون پیدا کرد اصلااا قدرشو نمیدونه

همش تو اتاق تاریک میذارنش بدبختو

چن بار گفتم نمیخای ببر بفروش میگ ن قشنگه

بیچاره انقد افسردس

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
سلام به همگی یه سوال داشتم الان یکماهه دوتاعروس هلندی واسه پسرم گرفتم یکسال و نیم سنشونه خیلی پسرم ب ...

سلام نه راستش من که تا الان مشکلی نداشتم پر ریزی هم سالی دو بار بیشتر نیست بقیش خوبن البته اگه حمام برن به موقع

😮😮😮😮😮 چخبره برم یدونه از پسر عموم بگیرم یه عالمه داره جوجه گرفته🤣🤣🤣🤣🤣

یکسال ونیمشونه مولدم هستن شاید بخاطر نوعشون گرونه

سلام نه راستش من که تا الان مشکلی نداشتم پر ریزی هم سالی دو بار بیشتر نیست بقیش خوبن البته اگه حمام ...

من چجوی گولش بزنم ببرمش حموم؟

نمیاد همش میخارونه خودشو

وای بیچاره😭ما حتی تا حمام هم میان دنبالمون خخخخ 

12تا جیغاش اذیتت نمیکنه؟

ببخشیدمامرغ عشقم داریم، حسودی نمیکنه؟ 

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
سلام نه راستش من که تا الان مشکلی نداشتم پر ریزی هم سالی دو بار بیشتر نیست بقیش خوبن البته اگه حمام ...

یعنی باید حموم ببرمشون