2777
2789
عنوان

عروس هلندی

6699 بازدید | 126 پست

سلام

من امروز یه عروس هلندی خریدم که خیلی کوچیکه چند هفتشه و هنوز کامل پر و بال در نیاورده... 

صاحب مغازه گفت روزی ۲ بار بهش اندازه یه سرنگ و نصفی سرلاک بده 

حالا اگر تجربه ای از نگهداریش یا شرایطش دارید به من بگید ممنونم🌿

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

کاش سرلاکی نمیخریدی ..خیلی سخته و نیاز ب تجربه زیاد داره ..خیلی مواظب باش نمیره ..اگه امکانش هست برو پسش بده یه دوماه بگیر

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش سرلاکی نمیخریدی ..خیلی سخته و نیاز ب تجربه زیاد داره ..خیلی مواظب باش نمیره ..اگه امکانش هست برو ...

دیگه پس نمیگیره من خودم میخواستم تازه دون خور شده بگیرم بابام گفت سرلاکی بگیر جور شه باهامون...

میشه بگی چیکار کنم که زنده بمونه و بزرگ شه؟! فعلا شب بهش غذا دادیم و حواسم هست جای گرم باشه سردش نشه...

همشم که خوابه فقط وقتی پا میشه که گشنشه یا میخواد دسشویی کنه...

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

راهی که باید با سرنگ سرلاک بهش بدی خیلی حساسه دامادمون اشتباهی ریخت تو ریه اش درجا خفه شد... نمیدونم چپ حلقشه یا راستش دقت کن

دوباره یکی دیگه گرفتن که دونه خور شده بود بزرگش کردن حالا خیلی پشیمونن... آدمو دیوونه میکنن همش میچسبن روی سر و همه جا پی پی میکنن خیلی هم حساس واحساساتی ان ممکنه افسردگی هم بگیرن

حالا خواهرم نه دلش میاد بفروشه ونه میشه آزادش کرد چون خونگیه عاصی شدن از دستش

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
راهی که باید با سرنگ سرلاک بهش بدی خیلی حساسه دامادمون اشتباهی ریخت تو ریه اش درجا خفه شد... نمیدونم ...

تو فکرن برن باغ پرندگانی همچین جاهایی بذارنش

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
راهی که باید با سرنگ سرلاک بهش بدی خیلی حساسه دامادمون اشتباهی ریخت تو ریه اش درجا خفه شد... نمیدونم ...

من چون خیلی تنها بودم گرفتم

پس میگی خوب نیست؟!

دیگه پس نمیگیره من خودم میخواستم تازه دون خور شده بگیرم بابام گفت سرلاکی بگیر جور شه باهامون... میش ...

جاش گرم باشه ..زیاد بهش دست نزنید فقط موقع غذا خوردن بگیرش ..دهنشو قشنگ باز کن تا سرنگ بره تو دهنش و کم کم بهش بده ک خفه نشو ..هر لحظه حواست بهش باشه .برا من دوماهه بود الان تقریبا یکسال و یکماهشه کامل وابسته شده 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من چون خیلی تنها بودم گرفتم پس میگی خوب نیست؟!

خیییلی سمجن و رو اعصاب مخصوصا وقتی بالغ میشن وجفتی ندارن اصلا مجنون میشن

عزیزم باید سرلاک مخصوص طوطی ها از پت شاپ بخری و خیلی مواظب باشی که سرلاک خیلی داغ یا خیلی سرد نباشه که چینه دونشو اذیت کنه، همیشه حواست به چینه دونش باشه که خالی شده باشه اگه چندین ساعت بگذره اما خالی نشده باشه ممکنه سرلاک مونده باشه که سرکه سیب میدن معمولا این موقع ها یه نصفه قاشق 

جاشو مرتب با دستمال کاغذی عوض کن، جاش باید گرم باشه 

یه عروسک مخملی بذار که موقع سرما بهش بچسبه

توی کارتون سوراخ دار نگهش دار بالاشم پارچه بنداز که تاریک باشه بعد سرلاک بخوابه 

هر چند ساعت باید بهش سرلاک بدی و مواظب باشی توی گلوش نپره .سرنگ خیلی خطریه برای تازه کارها با یه قاشق پلاستیکی که دو طرفش رو روی گاز دادی بالا بهش سرلاک بدی‌خیلی بهتره 

سرلاک توی دماغش نپره، 

جاش گرم باشه ..زیاد بهش دست نزنید فقط موقع غذا خوردن بگیرش ..دهنشو قشنگ باز کن تا سرنگ بره تو دهنش و ...

راستش غذاشو که خودم نمیدم چون از استرس سکته میکنم...

بابام سر سرنگ رو میزاره تو دهنش خودش میکشه میخوره جاشم یه جایی نزدیک شوفاژه که گرمه

دستم بهش نمیزنیم خیلی مگر وقتی که بیداره و اونم خیلی کمه امروز کلا نیم ساعت بیدار بود اونم همش میخواست از قفس بپره بیرون

و اینکه همش خوابه طبیعیه؟!

خیییلی سمجن و رو اعصاب مخصوصا وقتی بالغ میشن وجفتی ندارن اصلا مجنون میشن

ای وای 

خدا کنه اذیتم نکنه :(((