2777
2789

بچها با اين شرايط كرونا از خونه بيرون اومدن شده رويا و توي خونه داريم تبديل ميشيم سيب زميني اپز😬😂

چ كار مفيدي انجام ميديد توي خونه؟

من دانشجوام هستم اما درس ها تق و لقه و درس خوندم ديگه فايده ايي نداره!

زبان ميخونم گاهي

و گل دوزي هم ياد گرفتم كمي

شما چ كاري انجام ميديد توي خونه؟

ب قول معروف بايد محدوديت ها رو تبديل ب فرصت كرد

بگيد كه از هم ياد بگيريم بعد از كرونا هم ي خاطره ي خوب داشته باشيم😍

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️

پته میدوزم 

با پسرم درس کار میکنم 

مثل کوالا میخوابم

الهم العجل لولیک الفرج                                  خداروشکر من دوباره مادر شدم خداروهزاران مرتبه شکر که مادر دوتا گل پسرم                                               آقا محمدامین واقا محمدصدرا عشق های من دوستون دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلدوزی 

روبان دوزی

کار با کنف 

خیاطی

کتاب خوندن 

اشپزی و شیرینی پزی

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
پته میدوزم  با پسرم درس کار میکنم  مثل کوالا میخوابم

پته چيه عزيزم؟

شما مادري چه كاري بهتر از اين؟😍

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
گلدوزی  روبان دوزی کار با کنف  خیاطی کتاب خوندن  اشپزی و شیرینی پزی

چ عالي😍

داشتم ب شيريني پزي فكر ميكردم

مني كه تا حالا كيك نپختم با چه وسايل و چ قيمتي ميتونم شروع كنم؟

در حال حاضر خونه تکونی میکنم اصلا حسش نیست  باردار هستم

بيخيال خونه تكوني😂

خونه تكوني اصلي بعد از كروناست

من مجردم اما بیکارم خونه تکونیم تموم شده گلدوزی هم میکنم خیاطی هم انجام میدم و قراره درس هم شروع کنم ...

تا حالا روي لباسي هم گلدوزي كردي؟

من ميترسم امتحان كنم خراب بشه لباسم😂