2777
2789

نامزد بودم ۱۴سال پیش خیانت کرد بعدشم با همون ازدواج کرد

ازدواج کردم اون که فراموش نشد هیچ بعد۱۴سال جگرم می سوزه هنوز

الان شوهرمم کم آتیش به جونم نزد

با اینکه کلی دستش رو شد بازم گردن نمی گیره

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

چهارده سال پیش اگه میخواست با اون ازدواج کنه پس چرا اومد با تو نامزد کرد

اگه ازم بپرسی چقدر دوستت دارم، نمیگم تا ابد میگم تا زمانی که دوسم داری....) اگه بپرسی چقدر برام با ارزشی، میگم تا زمانی برام ارزش داری که به ارزش هام احترام بذاری، تا زمانی هستم که هستی. من بهت نیاز ندارم بخاطر خودت میخوامت. بهت وابسته نیستم دلبسته ام. خدایا یکی بود که هنوز هم هست ومیخواهم همیشه باشد..... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مرگ چطوره؟

خیانت هم همونه 

مرگ احساس و عشق

بخصوص که عاشق طرف مقابلت باشی 

برای یه زن خیلیییی دردناکه امیدوارم کسی تجربه نکنه🥲

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

اوموقع یه مرد اگر بهش خیانت بشه خودشو پاره میکنه ولی ما زنای بدبخت چی😔

امروز یه برنامه دیدم ک با آدمایی ک بهشون خیانت شده یا اتفاقای بدی ازسر گذروندن مصاحبه میکنه

یه مرده بود زنش بهش خیانت کرده بود این سرمچشو گرفت بامرده تو خونش میگه با رفیقم دستوپای مرد رو بستیم بردیم بیابون زدیمش

زنمم بردم تو اتاق اونقدر با کمربند زدمش بعد گلوشو فشار دادم داشت میمرد ک رفیقم نزاشت

اینجوری دل خودشو خنک کرد ولی ما زنا جز اشک ریخت کاری ازمون برنمیاد

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین مرگ چطوره؟خیانت هم همونه مرگ احساس و عشقبخصوص که عاشق طرف مقابلت باشی برای یه زن خیلیییی دردناک ...

دقیقا انگار آدم عزادار میشه خیلی سخته خیییییلی

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارده سال پیش اگه میخواست با اون ازدواج کنه پس چرا اومد با تو نامزد کرد

تازه دوسالم خواستگارم بود

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو