2777
2789
عنوان

خانومایی ک بچه شیر ده دارن توروخدا بیاین تو تاپیکم یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 63 پست
باور میکنی همه این کارو کرررررررردم هیچ جوره باهام را نمیاد

پس دیگه بیخیال شیر خودت 

شیرخشک بده 

گشنه باشه میخوره 

تا الان چجور نگهش داشتی پس ؟ چی دادی بهش

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفلاکس پنهان داشت. بله خوب شد. اولاً که برای کنترل رفلاکسش دارو مصرف می کرد. بعد من تمام سعی ام این ...

من چندتادکتر متخصص بردم هیچگدوم نگفتن رفلاکس پنهان داره یکیش گف بازیگوشه یکیشم گف قهراز شیر گرفته درست میشه..میشه دارویی ک مصرف کردینو بگید.ب من فقط پدی لاکت دادن

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

من سه ماه تمام یا دخترم رو پام بود که خوابش بهم نخوره و تو خواب سیرش می کردم، یا اگر بدقلقی می کرد می بردمش تو ماشین تو شهر دور میزدیم و من تو ماشین شیرش،می دادم. کلاً زندگیم رو تعطیل کرده بودم و فقط به شیردهی دخترم می رسیدم. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
باور میکنی همه این کارو کرررررررردم هیچ جوره باهام را نمیاد

خودتو خسته نکن من دخترم از یه ماهو نیمگی اینجوری شد تا شیش ماه تو خواب داذم انقدرسخت بود افسردگی گرفتم دیسک گردن گرفتم...فقط دوساعت یبار بخوابون تو هواب بده..ممکنه سینتم تو.خواب نگیره دیگه بعد مدتی مجبور میشی شیرخشک بدی

پس دیگه بیخیال شیر خودت  شیرخشک بده  گشنه باشه میخوره  تا الان چجور نگهش داشتی پس ...

فقط توخاب میخوره..انقد رو پام یا گهواره میزارم تا گیج بشه خابش ببره تا تو خاب بدم..دیگه واقعاخسته شدم از این کار..میخام شیر هشک بدم دیگه ولی نمیگیره

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
خودتو خسته نکن من دخترم از یه ماهو نیمگی اینجوری شد تا شیش ماه تو خواب داذم انقدرسخت بود افسردگی گرف ...

منم تو مرز افسردگی ام بخدا...خوب مشکل من اینه شیر خشکم نمیگیره اخه.

من چندتادکتر متخصص بردم هیچگدوم نگفتن رفلاکس پنهان داره یکیش گف بازیگوشه یکیشم گف قهراز شیر گرفته در ...

رانیتیدین که البته الان ممنوعه و قرص اس امپرازول. پدی لاکت هم یک ماه اول میدادم برای گوارش بهتر کمک کننده هست چون میکروارگانیسم های مفید دستگاه گوارش رو افزایش میده. 

والا دکتر دختر من از ۲۶ روزگیش تشخیص حساسیت به پروتئین گاوی داد و گفت احتمالاً رفلاکس هم داره که درست بود. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
فقط توخاب میخوره..انقد رو پام یا گهواره میزارم تا گیج بشه خابش ببره تا تو خاب بدم..دیگه واقعاخسته شد ...

خب تو خواب سیرش میکنی تو بیداری نمیخوره 

شیرخشک بخر اگه خوابه شیر نده بهش بزار خودش بیدار بشه اون موقع بده از این شیشه ها بخر که نوکش شبیه سینه هستش 

منم تو مرز افسردگی ام بخدا...خوب مشکل من اینه شیر خشکم نمیگیره اخه.

تو.خواب میگیره..چاره نداری مجبوری بخوابونی تو خواب بدی

بعدم تازه اول راهی من میگم تا نزدیک هفت ماه کارم این بود

گاهی یساعت کج میشدم مثلا۴٠سی سی شیربخوره فک کن یساعت....هر دوساعت خونه رو تاریک میکردم این بخوابه...مکافات بود...کابوس بود.

افسرده شدم گردن درد کرفتم رباط دستم کش اومد....نمیخوام ناراحتت کنم اما واقع بینانه بگم باید اعصابتو قوی کنی راه طولانی داری

عزیزم پسر منم بعد واکسن چهار ماهگی اینطوری شد درحالیکه چهارماهگی ۹۶۰۰بود.. الانم اصلاااا غذا نمیخور ...

خدابه دادمون برسه..شیرخشکم نخورد؟

خب تو خواب سیرش میکنی تو بیداری نمیخوره  شیرخشک بخر اگه خوابه شیر نده بهش بزار خودش بیدار بشه ...

این کارا تاثیر نداره این بچه عزیزم سوزش داره نمیتونه شیر بخوره بخاطراینه انقدر نمیخوره که وزن کم میکنه این روشای غلط و.نگید

فقط توخاب میخوره..انقد رو پام یا گهواره میزارم تا گیج بشه خابش ببره تا تو خاب بدم..دیگه واقعاخسته شد ...

استرستم کم کن اینطوری بچه میفهمه حالتو 

فوووووق متخصص بود مثلا یه دکتر بنام بود توهمدان.خوب چیکارش کنم خوب بشه

بابد دارو بخوره 

دورشو مقدارشو و‌نوعشو‌خوده دکتر باید بگه

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟