2777
2789
عنوان

خانومایی ک بچه شیر ده دارن توروخدا بیاین تو تاپیکم یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 63 پست
من دخترم که بدنیا اومد ماشالله ۴/۲۰۰گرم بود الان ده ماهش تموم شده تازه شده۸کیلو  وقتی بدنیا اوم ...

دکتر تازه ب من امپرازول داده خداکنه با اونا بهتر بشه..خدا بهت صبر بده..فقط ماها همدیگه رو درک میکنیم .ان شاالله دخترشماهم به امید خدا بهتر میشه

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
من بردمش دکتر گفت اصلا شیر خشک نده اون پروتعین گاوی داره بدترش میکنه ..پسر منم شیر خشک نمبخوره .بخدا ...

فقط صبررر😔 امیدوارم هرچه زودتر بهتر بشن منکه روانی میشم گاهی خسته میشم نمیخام دیگهبه زور بدم اگرم ندم تا یه روزم نمیخوره 

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر تازه ب من امپرازول داده خداکنه با اونا بهتر بشه..خدا بهت صبر بده..فقط ماها همدیگه رو درک میکنیم ...

انشاالله به امید خدا اثر میکنه فقط مرتب بده

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍
انشاالله به امید خدا اثر میکنه فقط مرتب بده

ان شاالله همه بچه هایی گه این مشکلو دارن خوب بشن

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.