2777
2789
عنوان

خانومایی ک بچه شیر ده دارن توروخدا بیاین تو تاپیکم یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 63 پست
خب تو خواب سیرش میکنی تو بیداری نمیخوره  شیرخشک بخر اگه خوابه شیر نده بهش بزار خودش بیدار بشه ...

اره توخاب سیرش میکنم تو بیداری گشنگی میکشه گریه میکنه یکسره..اینطوریم کردم اصلااااآ نمیخوره دستمو دستشو پتو رو میخوره ولی شیر اصلا

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
بابد دارو بخوره  دورشو مقدارشو و‌نوعشو‌خوده دکتر باید بگه

خوب وقتی تشخیص دکتر اشتباه بوده چطور دارو بده بهم

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو.خواب میگیره..چاره نداری مجبوری بخوابونی تو خواب بدی بعدم تازه اول راهی من میگم تا نزدیک هفت ماه ...

اخه ایشون تو پست اول ننوشتن مشکل بچه رو 

من فقط فکر میکردم مشکل شیر نخوردن از سر ناآگاهی بوده 

چون پست های بعدی رو نخوندم 🙏

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
استرستم کم کن اینطوری بچه میفهمه حالتو 

استرس برا یه لحظمه داغونم

اخه ایشون تو پست اول ننوشتن مشکل بچه رو  من فقط فکر میکردم مشکل شیر نخوردن از سر ناآگاهی بوده& ...

خدا برای هیچ بچه ای نیاره من چون خودم کشیدم میدونم۲۴ساعتم شیر ندی طفل معصوم چون میسوزه نمیخوره..😍😘

خدا برای هیچ بچه ای نیاره من چون خودم کشیدم میدونم۲۴ساعتم شیر ندی طفل معصوم چون میسوزه نمیخوره..😍😘

الهیییی 

انشالله که مشکلشون حل میشه 🌷🌷🌷🌷🌷🌷

الهیییی  انشالله که مشکلشون حل میشه 🌷🌷🌷🌷🌷🌷

الان بهتره شده خیلی۱۶ماهشه

ولی خب بازم اصلا لبنیات و توت خرما کشمش و مغزیجات نمیشه بهش بدم بدم باز ریفلاکس و دل درد میشه

پرخوری اصلا نمیشه بکنه تو ماشین زیاد نمیتونه بشینه...

ممنون عزیزم

الان بهتره شده خیلی۱۶ماهشه ولی خب بازم اصلا لبنیات و توت خرما کشمش و مغزیجات نمیشه بهش بدم بدم باز ...

بخاطر همینه بهشت زیر پای مادرانه 

هیچ کس انقدر نمیتونه صبور و مهربون به ادم خدمت کنه 

بخاطر همینه بهشت زیر پای مادرانه  هیچ کس انقدر نمیتونه صبور و مهربون به ادم خدمت کنه

بابا من بهشت نمیخوام😂😂نابود شدم بخدا الان حامله هم هستم😐😐سر اینیکی دیگه اصلا بهشت نمیخوام خدایا لطفا این دیگه ریفلاکس میفلاکس نداشته باشه

بابا من بهشت نمیخوام😂😂نابود شدم بخدا الان حامله هم هستم😐😐سر اینیکی دیگه اصلا بهشت نمیخوام خدایا ...

انشالله که اینطور نیست عزیزم 

خدا همراهت باشه ❤