سلام دوستان...شوهرم خیلی از اندامم ایراد میگیره میگه چاقی و...بعدم کلا ذاتش اینجوره..چون من ۱۲کیلو از اینم لاغرتر بودم این حرفو بهم میزد..الانم بخاطر مشکلات تیرویید نمیتونم سریع به وزن دلخواهم برسم و یاشاید اونجوری نرسم..وزنمو نپرسید چون رواندامم مشخص نیس این وزنمه...۱۲کیلو اضافه وزن دارم پیاده رویمو دارم.قصدمم اینه برم باشگاه .الان واقعا خسته شدم کاری کرده که هیچ موقع تواین ۷سال اعتماد بنفس نداشتم..میدونم بازم لاغرشم بازم اعتماد بنفس ندارم...لطفا برای ساکت کردنش ی راهکار خوب بهم بدین..خستم کرده
عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودتو دوست داشته باش در این صورت همه مشکلاتت حل میشه
حتی باوجود شوهری که با ایراداش نابودم کرده و منم حس میکنم هیچ علاقه ای بهم نداره....بخدا هیشکی درکم نمیکنه..برای ی زن خیلی مهمه درچشم شوهرش قشنگ بنظر برسه و شوهرش دوستش داشته باشه...خیلی سخته بفهمه شوهرش دوسش نداره...