2777
2789

اى بابا نصف تاپيك اسم فيلمه ،اگر منظور استارتر تو فيلم بود عنوان مينوشت تا حالا تو فيلمى عروس يا دامادى رو ديدين كه سر سفره عقد نه بگن 😐

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره فیلم هشت نیم دقیقه🤣🤣🤣

آقا من فیلم هشت ونیم دقیقه الان چهارمین باره دارم میبینم باورتون میشه بعضی وقتا دیالگوها رو هم باهاشون میگم از بس دیدم حفظش کردم خیلی دوست دارم این فیلمو😂مخصوصا این سکانس عقد یلدا وفرزین تا حالا هزار بار دیدمش

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
دخترم ۶ سالش امشب واس این فیلم خیلی گریه کرد خیلی احساساتی نمی دونم چه کنم

دقیقا منم سر مرگ الهه هربار که میبینم خیلی گریه میکنم خیلی سکانس دردناکیه😢

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

فقط پسر عموم رو می شناسم که به زور بردنش سر عقد عموم تهدیدش کرده بود مادرش رو طلاق می ده و زار زار گریه می کرد و عجیب تر اینکه پدر عروس بهش زیر لفظی داد بعد ۱۳ سال یادش می افتم حالم بد می شه من نمی دونم چرا دختر ۱۸ سالشون رو بد بخت کردن

خداوند از جایی که حسابش را نمی کنید به شما روزی می دهد
میشه بگین اون زنه کیه داره دامادفرزین وتعقیب میکنه

احسان میره دنبالش میفهمه که مادر واقعیشه واون هیچ نسبتی با خانواده تاجیک نداره

من ندیدم ولی مامانم میگه حدود ۳۰ سال پیش به زور  می خواستن یکیو شوهر بدن هرچقدر سر سفره عقد ازش میپرسیدن وکیلم می گفته خود دانید 🙂 دیگه عقدش به هم خورده من از همون بچگی که داستانش رو شنیدم تحسینش می کردم اون زمان خیلی پر دل و جرات بوده

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

من سر سفره عقد گفتم نه!!!!

مگه دیونه ایم بگیم نه حالا ک یکی پیدا شده مارو بگیره😂😂😂

ولی بدون شوخی،قبل عقد ک رفتیم برای آزمایش اونجا ی اتفاقاتی افتاد ک شوهرم قهر کرد گفت من اینو نمیخام😂😂😂😂

جهان حاشیه جذابیست حوالی🎀تو🎀