2777
2789
الان مجبوره تحمل کنن هموووآخرشم انگاری شاهیکازن حسن علی میشه😕🙄

با اندر نقشه کشیدن زنش شد 

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینی که شما میگی رو ندیدم

اما خیلی سال پیش شاید هفتاد هشتاد سال پیش

عمه بابام ازدواج میکنه

نگو پسره راضی نبوده به زور خانواده ازدواج میکنن

فردای عروسی پسره گم و گور میشه

چندیییین سال خانواده ها دنبالش میگردن آخرسرم پیداش نمیکنن

شاهیکاروولی میزنه به پوزش باییلدیزازدواج میکنه

مادرش سعی داشت این کارو کنه 

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
خب شاهیکام بهمین‌منظورپاپیش گزاشت بافریده اشناشد

عزیزم من بالاتر گفتم حسن علی الکی یجور رفتار میکرد ک مثلا اندرو میخاد شما گفتی ن واسه پسرش 😅

عزیزم من بالاتر گفتم حسن علی الکی یجور رفتار میکرد ک مثلا اندرو میخاد شما گفتی ن واسه پسرش 😅

خب براخودش نمیخاست برای پسرش درنظرداشت چون تویه مهمونی اندرنشونش دادوازش تعریف کردک چاتاعی  عصباتی شد

میرقصانم زندگی رابسازم😉☺️
چ هضمش سخت شد😂😂 فقط دختره ضرر کرد البته عشقشه دیگه.... نمیشه گفت ضرر ...!!!!....ولی در کل.... بی ...

وقتی پول داشته باشی ولی دلت پیش یکی باشه و مجبور باشی برخلاف قلبت تسلیم شخص دیگری بشی به درد میخوره؟

البته این سوال رو باید از شخصی که باید انتخاب کنه پرسید یکی بخاطر هزار تومن عشق و همه چیز رو میفروشه یکی هم ...

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم