2777
2789

فقط تو فیلم 

یکی از آرزو هام یه زمانی این بود بشینم بگن نه من بخندم😐😂 هیجان خوبه

اللهم عجل الولیک الفرج ، اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم اغفر المومنین و المومنات اللهم صل علی الانبیا و المرسلین، استغفرالله ربی و اتوب علیه. میدونی چقدر ثواب بردی؟ خلاقیت رو دوست دارم همه ایده ها حق تفکر رو دارند به ویژه ایده های انتزاعی ،  
بعدییلدیزبایه پسری دوسته میخان ازدواج بکنن شاهیکاخودشومیندازه وسط خودشیرینی میکنه ک اونوبرای پسرش بگ ...

بابای پسره هم یجور رفتار میکرد ک اندرو میخاد ولی همش نقشه بود سهام از دستشون دربیاره

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://t.me/joinchat/bN61BD0bw3UzNWJkhttps://t.me/joinchat/bN61BD0bw3UzNWJk

این لینک رو تو تلگرام تو یک قسمت کپی کنید و بفرستید. بعد بزنید روش بیاید گروه مذاج شناسی و تعین جنسیت. فقط مخصوص خانم های سایت

دوست عزیزم که امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست. می می ناز از کاربران قدیمی بودند که به دلیل سرطان سینه فوت کردند. مامان ترنم سال 89 به همراه همسر و دخترشون در سانحه هواپیمای ارومیه فوت کردند.  حالا لطفا برای روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان صلوات بفرست. حالا تو که دل مهربانی داشتی و برای کسانی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم تا آرزو هایت براورده شود. تو هم برای براورده شدن آرزویم دعا کن.  خواهران من، بدونید که این عیب نیست که نوار بهداشتی رو توی کیسه سیاه بذاریم. چون قائدگی هم مثل ادرار و مدفوع، چیز طبیعی بدن زن هاست و همونطور که لازم نیست آدم و عالم بفهمن که ما به دستشویی رفتیم، لازم نیست آدم و عالم بفهمند که ما قائده هستیم. بدونید که بکارت، (البته درصورتی که رابطه های دیگر هم انجام نشده باشد) عقب ماندگی نیست، پاکدامنی و حیاست. خواهر ها، بدونید که اسم دیگر رابطه قبل از ازدواج، رابطه نامشروع است. بدونید که حجاب اجباری اسارت نیست، عزت است. به جای اینکه هم دیگر رو به کشف حجاب تشویق کنیم، به با حجاب بودن تشویق کنیم. بیاید به جای فمنیست، مسلمان، یک مسلمان کامل باشیم. بیاید الگومان به جای فمنیسم، حضرت زهرا (ع) باشد.
ییلدیز ازدواج میکنه با پسره پدرشوهرش میگه با اندر و شاهیکا نگرد حالا باز اندر و شاهیکا تیم شدن سر یی ...

اره ابروی خودش مادرش باهمکاری مادرشوهرش میبرن اونم توسالگردافتتاحییه شرکتشون🤣🤣🤣

میرقصانم زندگی رابسازم😉☺️
اره ابروی خودش مادرش باهمکاری مادرشوهرش میبرن اونم توسالگردافتتاحییه شرکتشون🤣🤣🤣

اره 😅

اولا از شاهیکا بدم میومد ولی از وقتی با اندر همخونه شدن عاشقش شدم 😁

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
بابای پسره هم یجور رفتار میکرد ک اندرو میخاد ولی همش نقشه بود سهام از دستشون دربیاره

نه اون رفتارخوب میکردک باهاش خب شه پسرشوقبول بکنه اینکه سهامشون ازدسشون رفت یهویی بفکرحسن علی زدکه سواستفاده کنه وکرد ولی قبلشم همین تصمیم براشون داشت ک بهونه افتاددستش

اره 😅 اولا از شاهیکا بدم میومد ولی از وقتی با اندر همخونه شدن عاشقش شدم 😁

الان مجبوره تحمل کنن هموووآخرشم انگاری شاهیکازن حسن علی میشه😕🙄

نه اون رفتارخوب میکردک باهاش خب شه پسرشوقبول بکنه اینکه سهامشون ازدسشون رفت یهویی بفکرحسن علی زدکه س ...

پسر کیو قبول کنه 😐