2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره 

یکی از آشناها اول به خاستگارش جواب مثبت داد همه کاراشونم انجام دادن خرید لباس طلا تعیین روز عقد 

چند روز مونده به عقد بهم زد گفت نمیخوامش پسره امله 

بعد خواهر کوچیکش گفت من میخوام😨

الانم پسره با خواهر دختره ازدواج کرده بچه هم دارن 

اون دختره هم نامزد کرده 4ساله هنوز عروسی نگرفتن هی هر دفه مشکل پیش میاد براشون.

اصلا ندیدم کسی سر عقد بگه نه

نزدیک ترین چیزی که دیدم خودم بودم

منو پسر داییم قبلا خیلی همو می‌خواستیم خانوادهامون آرزوشون بود ما با هم ازدواج کنیم ولی یه اتفاقاتی افتاد که نشد باهم باشیم

سر عقدم بهم پیام داد که هنوز دوست دارم واسه همیشه از دستت دادم امیدوارم خوشبخت شی منم جوابش دادم امیدوارم تو هم خوشبخت بشی اون گفت دیگه هیچوقت نمیدونم احساسی که بهت داشتم به کسه دیگه ای داشته باشم خوشبختی از من گذشت

یه جورایی امید داشت من سر عقد بگم نه 

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
دوستم پسررو نمیخواست پدرومادرش به خاطر موقعیتش مجبورش کردن انقدر تو گوشش خوندم و شیرش کردم  سر ...

شما  خسته نباشی😐😐

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم