2777
2789
عنوان

چه کار کنم😭😭😭😭

223 بازدید | 14 پست

من۱۵ساامه و امسال تولدم میخوام با یکی از دوستام برن بیرون و یه شمع فوت کنم و بیام خونه ولی خانوادم اجازه نمیدن که تنهایی برم بیرون یا با کسی به غیر از خودشون

به خدا اجازه بزرگ شدن بهم نمیدن چن کار کنم؟!

اینجا جو شهرستان کوچیکه و میگن بری بیرون میگن دختر فلانی اومده بیرون 

یعنی تو عمرم یک بار تنها بیرون رفتم اونم خالم همراهم بود خب بگین چه کار کنم😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بهتر دوست شما بیاد خونه شما یا همراه مادرت بری مادرت توی میز دیگه بشینه کارت تمام شد برگردید... دخترم 15 سال سن حساسیه منم به دخترم تو تهران اجازه نمیدم شهرستان و تهران نداره...

خب بهتر دوست شما بیاد خونه شما یا همراه مادرت بری مادرت توی میز دیگه بشینه کارت تمام شد برگردید... د ...

اخه من اجازه نمیدن که بیان خونمن یا من برم

منم خیلی تنهام حتی تو خانواده هم اجازه نمیدن که دعوت کنم یا حتی تولد بقیه برم

ببینید من که موندم ولی من به جای بچه هاتون میگم که خیلی تو جامعه اذیت میشن اینجو

حقته...چون جات نی نی سایتم نیس..با این سن کمت

خیلی بده که بزرگترها این بلا ها رو سر نوجونا میارن و بعد اگه اون بچه چیزیش شه میگن چش بود و پشیمون میشن

اخه من اجازه نمیدن که بیان خونمن یا من برممنم خیلی تنهام حتی تو خانواده هم اجازه نمیدن که دعوت کنم ی ...

گفتم گلم با مادرت برو کافه مادرت ی میز دیگه بشینه شما و دوستت هم ی میز دیگه کارت تمام شد برگردید چی میشه مگه قراره چکار کنید هم جشن نگرفتید هم تنها نبودید

خیلی بده که بزرگترها این بلا ها رو سر نوجونا میارن و بعد اگه اون بچه چیزیش شه میگن چش بود و پشیمون م ...

عزیزم اگه منطقی باهاشون صحبت کنی و ازشون بخوای درکت کنن چی؟ خانواده منطقی هستن؟

گفتم گلم با مادرت برو کافه مادرت ی میز دیگه بشینه شما و دوستت هم ی میز دیگه کارت تمام شد برگردید چی ...

مشکلم اینه که مامانم یه کاری کرده اصلا راحت نیستم باهاشون اکه راحت بودم همون تو خونه تنها میگرفتم و اینقدر تنها نبودم

کارتی خودشون باهث شده دلم ازشون دور شه