2777
2789
عنوان

هدایای بله برون واسه داداشم....

| مشاهده متن کامل بحث + 3811 بازدید | 141 پست
عزیزم 🙏 ببخشید اردبیل ی بخرم برات بیارم

نه مشهدم

عب نداره بیا یه زیارتی هم بکن حلوای منم بده برو 😄😄😄

قربونت شوخی میکنم😍

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چادر برای عقدم گرفتن خوشگل نبود قدم هم تقریبا بلنده کلی تیکه تیکه بود     .... قبل عر ...

اره انشالله

حسیـــــــــــــــــــن ارام جانـــــــــــــــم
بله میخرن ولی نه برای خاستگاری برای خرید عروسی همه چیز بر میدارن برا عروس.شاید تو بعضی فرهنگ ها باشه ...

خرید عروسی جداس خرید شب نامزدی جدا 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خخخ من بلدم زولبیا خ خوب میپزم 😃😃

خب پسس واجب شد بیای مشهد 😄😄

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
خوب خانوما حالا ما اینارو تو چی بزاریم ببریم گفتیم چمدون واسه عقد بخریم الان تو چی قشنگه ومجلسی

توجعبه کادو یا ازین جعبه های چوبی یا طلقی 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
نه مشهدم عب نداره بیا یه زیارتی هم بکن حلوای منم بده برو 😄😄😄 قربونت شوخی میکنم😍

چشم اییشالا بعد کرونا اومدم برات حلوا میارم یادم میمونه کاربریت میای تو حرم میدم بهت

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
اینارو تو باکس های شیشه ای میذارن ، گل فروشی با گل تزیین میکنه، احتمالا گل فروشیا اجاره بدن باکس ها ...

نه خوب اجاره زشت نیست واسه فروش اگه باشه خوبه

حسیـــــــــــــــــــن ارام جانـــــــــــــــم