2777
2789
عنوان

هدایای بله برون واسه داداشم....

| مشاهده متن کامل بحث + 3811 بازدید | 141 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هندونه میخوام 🤕🤕🤕🤕 

هندونه چند وقت پیش خوردم مزه لجن میداد با اینکه هوس کرده بودم🤢

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
چرا عزیز دلم ولی واسه من چادر نماز بود واسه عقد جدا گرفتم بعدم ما قوم درجه یک بوذیم از خیلی چیزا زدی ...

منم چادر برای عقدم گرفتن خوشگل نبود قدم هم تقریبا بلنده کلی تیکه تیکه بود    .... قبل عروسیم مامانم دلش به حالم سوخت یه چادر خیلی خوشگل برام دوخت

شما برین بهترین و شیک ترین پارچه رو بگیرین برای عروس اگر هم عروستون قد بلنده ۵ متر بگیرین که فقط یه تیکه بخوره

قرآن انگشتر  آینه و شمعدان کوچیک  کله قند تزیین شده، آماده ش هست بخرید  نبات  ...

بعضیاش واسه عقده اینایی ک گفتید واسه نشون کردن لازم نیست عزیز

حسیـــــــــــــــــــن ارام جانـــــــــــــــم
برای عروس خرید میکنن همه چیز میخرن لباسم میگیرن

بله میخرن ولی نه برای خاستگاری برای خرید عروسی همه چیز بر میدارن برا عروس.شاید تو بعضی فرهنگ ها باشه ولی جالب نیست .و برای دختر های امروزی خیلی زننده و زشته

خوب خانوما حالا ما اینارو تو چی بزاریم ببریم گفتیم چمدون واسه عقد بخریم الان تو چی قشنگه ومجلسی

هندونه چند وقت پیش خوردم مزه لجن میداد با اینکه هوس کرده بودم🤢

فصلش نیست 😄😄😄😄😄

منم چن وقت پیش هوس زولبیا کردم شوهرم هرجا گشت پیدا نکرد این موقع

رفت به شیرینی فروشیه گفت یکم درست کنن برام

به جون خودم مزه خر پلاستیکی میدادن ،یجوری بودن مث لاستیک کم شیرینی

کوفتم شد 😆😆😆😆😆

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
الان جدیدا اینارو کامل میبرن

ببری ک معلومه قشنگه ولی خوب ما یکم دستمون خالیه گفتیم عقد انشالله 

چادر نماز بخریم دیگه ک واسه تو خونه هم استفاده بشه؟؟؟

چادر عروس 

چادر تو خونه ای 

شال روسری 

کفش عروس 

کفش بیرون

کیف 

لباس 

حلقه نامزدی یا انگشتر نشون 

اینه و قران

۱۴ شاخه نبات

عسل توی جام

....