2777
2789
عنوان

اگه راننده تاکسی از پولتون بیشتر از کرایه ش برداره، اعتراض میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 104 پست
من پرخاش نكردم دوست عزيز شما فقط تو كرايه تاكسي ميتوني حقتو بگيري وگرنه بقيه موارد چي ؟

خب اینجا مثال راننده تاکسی بوده 

شده جای دیگه قیمتی که میگن با قیمت روی کالا متفاوت باشه بازم اعتراض کردم

یا رفتار فروشنده تو پاساژا خوب نباشه حتما تذکر میدم 

فساد فساده 

کار غلط همه جا غلطه 

ما نمیتونیم جلوی اختلاسای میلیاردی رو بگیریم ولی حداقل میتونیم به همدیگه یادآوری کنیم تو این اوضاع کلاه همو دیگه برنداریم 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
شما به اين فكر كن يه ديسك و صفحه شده ٣ ميليون  استهلاك ماشينشو در نظر بگير بعدشم دلتو بزرگ ...

بابا از اول بگو راننده ای....دقیقا همین حرفا رو میزنن وقتی مسیر سه تومنی رو پنج تومن میگیرن😂😂😂😂

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا میتونیم ی راه خوب امتحان کنیم.... بجا اینکه بریم از اون گرون فروش خرید کنیم و بعد بریم اعتراض ...

چقدر سطحي و بچه گانه جواب دادين جسارتا

مشكل اينه كه نرخ مصوب چرا نيست؟ چرا نظارت نبايد باشه از طرف اصناف؟

واقعا چه اصراري داري رو حرفت الان به جز كرايه تاكسي كه ازت بيشتر بگيره ديگه كجا ميتوني حقتو بگيري ا ...

چرا روی حرف حق اصرار نکنم؟؟؟ من نوشابه تاریخ مصرف گذشته خریدم، چون عینکم همراهم نبود، خونه باز کردم به سوپری برگردوندم!!! مگه مشکل دارم که نتونم حرفموبزنم؟؟؟؟حالت خوبه؟؟؟

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا

آهان یه مورد دیگه هم یاد اومد  

تاکسی دربست کردم ده تومن . بعد راننده تاکسی در کمال پررویی یه نفر دیگه رو واسه یه مسیر کوتاه تر  دو تومن سوار کرد . فکر میکرد من با مفهوم دربست آشنایی ندارم میتونه گولم بزنه   بهش اعتراضم که کردم صداشو روم برد بالا و گفت ناراحتی پولتو میدم پیاده بشی فکر میکرد من پیاده نمیشم ولی خب پولمو گرفتم و رفتم   واسه حرص و طمع خودش به خاطر دو تومن روزی خودش رو پروند . حق و حقوقم محدود به راننده تاکسی نیست تا جایی که بتونیم دربرابر حقمون سکوت نمی کنیم نمیدونم بعضیا اینقدر بهشون برخورده  

خب اینجا مثال راننده تاکسی بوده  شده جای دیگه قیمتی که میگن با قیمت روی کالا متفاوت باشه بازم ...

بله منم دقيقا راجع به كرايه تاكسي گفتم كه زورتون به همين ميرسه نه به بقيه اصناف🤗 و تاپيك به نظرم مسخره بود چون تك بعدي بود

تو فهميدي؟ موضوع كرايه تاكسي بود يا نه؟ ميتونست بگه حقتونو ميگيرين تو همه موارد يا نه ايشون فقط مي ...

باز خوبه شعورت میرسه میبینی فقط تو داری مخالف میزنی، همچنان زور میزنی😂😂😂😂

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
بابا از اول بگو راننده ای....دقیقا همین حرفا رو میزنن وقتی مسیر سه تومنی رو پنج تومن میگیرن😂😂😂😂

😂😂😂😂 من براي همه اصناف احترام قائلم 

اتفاقا يه تاپيك راجع به معلما بود تهش بهم گفتن حتما معلمي