2777
2789
عنوان

اگه راننده تاکسی از پولتون بیشتر از کرایه ش برداره، اعتراض میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز خوبه شعورت میرسه میبینی فقط تو داری مخالف میزنی، همچنان زور میزنی😂😂😂😂

بله وقتي كه همه موافقت باشن حتما يه جاي كار ميلنگه

مخالفت نشون ميده تو چيزيو ميدوني كه براي ديگران غير قابل دركه

😂😂 واي چه مهم اين افتخارو هرجا نشستي بگو

حداقل مثل تو چرت و پرت نمیگم....تو اصلا حالت خوش نیست!!! ریپلای نکن چون نمیخونم دیگه...پرخاشگر بی منطق خودقهرمان پندار😂😂😂😂

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا

نکته ی مهم تو این تاپیک این هست که بحث هزار تومان کرایه نیست،بحث اینه که از آدمهایی که پرتوقع هستند یا بیشتر از حقشون می‌خوان آزمون بگیرند واکنش نشون میدیم ،مغزما بخاطر مقاومت در برابر ظلم اینجوری واکنش میده.

بیاین از این به بعد خودمون هزارتومان کرایه بیشتر به راننده بدیم یا به پیک انعام بدیم،هم خودمون حس بهتری میگیریم و هم ممکنه با این پولهای کم ما مشکلی از کسی حل بشه.(برای اون شخص قطره قطره زیاد میشه)

وگرنه با این چندر غاز پول هیچکدوم ما فقیر یا پولدار نمیشیم

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

من گوشیم خاموش شد نتونستم تاپیکمو دنبال کنم

من ماشین دارم. دو سال پیاده بودم و با تاکسی و اسنپ همه جا میرفتم. و کرایه ها رو دقیق میدونم.یه بار مسیری رو نشستم که کرایه ش ۴ تومن بود. راننده اطلاع نداشت. (یا خودشو زده بود به بی اطلاعی) پرسید کرایه ش چقدره؟ تا اومدم بگم ۴ تومن خانمی که کنارم نشسته بود گفت ۳ تومن. با خودم گفتم شاید همینقدر همراهشه و نمیخواد غرورش بشکنه. منم آخر از همه پیاده میشدم. صبر کردم همه که پیاده شدن کرایه رو دادم و ۵ تومنم دادم بجای ۴تومن

راننده اول دوتومن برگردوند بهم گفتم آقا بمونه. کرایه ش ۴ تومنه که من اونموقع نتونستم بگم. علتشم بهش گفتم. راننده خیلی خیلی تشکر کرد و گفت من میدونستم کرایه ش ۴ تومنه ولی خب خودمم صدام درنیومد. اون خانم خودشو مدیون کرد. من که راضی نیستم. 

امروز همون مسیر رو داشتم میومدم یه راننده گفت کرایه ش چقدر هست؟ گفتم ۴ت.

گفت خیلی کمه که! گفتم این نرخشه. با پررویی تمام ۵تومن برداشت گفتم کرایه ش ۴ هست و منم راضی نیستم و خواست بحث کنه گفتم حوصله بحث ندارم. 

بجاش کرایه رو بیشتر میدم و بجاش هم روی حقم وایمیستم حتی هزار تومن.

الحمدلله این مبالغ هم برام عددی نیس ولی امیدوارم این دوست پرخاشگر و ساز مخالفمون!😄 به آرامش برسه

من گوشیم خاموش شد نتونستم تاپیکمو دنبال کنم من ماشین دارم. دو سال پیاده بودم و با تاکسی و اسنپ همه ...

چقدر قشنگ توضیح دادید...امیدوارم حتی کسایی که سختشون هست هم متوجه شده باشن

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا