2777
2789
عنوان

پشیمانی از ازدواج

313 بازدید | 15 پست

شده تا حالا از ازدواجتون پشیمون باشین؟

شوهرم آدم خوبیه ولی تفاوت فرهنگیمون زیاده همش میگم کاش یا ازدواج نمیکردم یا با هم فرهنگ خودم ازدواج میکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی اوقات این حس رو دارم. میگم کاش با اون یکی خواستگارام ازدواج میکردم، چون خیلی وقتا خیلی چیزا اذیتم میکنه تو زندگی 

منتها از کجا معلوم با یکی دیگه اذیت نمی‌شدم؟ 

برای درک لذت های بزرگ،بعضی لذت‌های کوچک را کنار میگذارم. همانگونه که نباید با خوردن یک شیرینی خامه ای، اشتهای خوردن شام شاهانه ی بعد از آن را کور کنم

آره ولی به مرور همه چیز اوکی میشه ما با هم اختلاف شدیدد داشتیم بعد از ده سال الان داریم اوکی میشیم .حتی تا مرز طلاق هم رفتیم. الان خداروشکر مشکلاتمون خیلی کمتر شده به قول معروف پوستمون کنده شد تا به اینجا رسیدیم. 

خواهرای عزیزم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین ممنون میشم😘