2777
2789
عنوان

نامزدی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2771 بازدید | 127 پست

دلم گرفت مازنا همیشه چوب احساسات پاکمونو میخوریم اگه درمقابل بدیهاش بد بودی انقدر دلت آتیش نمیگرفت که تا سه ماه نشده رفت یکی دیگه رو آورد ولی واقعیت اینه که همه به فکرخودشونن همه اولویت اول خودشونن هیچ فداکاری وگذشتی جواب نمیده الان یه طوری شده کارای بدت به حساب زرنگیت میزارن توهم فقط خواسته خودتو درنظربگیر برات آرزوی خوشبختی میکنم 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون میگذرد غمی نیست :) بیخیال باش

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋
استارتر انتقالی بگیری چه مزایا و چه معایبی برات داره؟ 

خو تنها مزیتش ندیدن این ادمه .و معایب زیاد یه زن تنها یه شهر و محیط کار غریب واقعا میترسم ولی چاره ای ندارم

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪
دلم گرفت مازنا همیشه چوب احساسات پاکمونو میخوریم اگه درمقابل بدیهاش بد بودی انقدر دلت آتیش نمیگرفت ک ...

دلم از این میسوزه با چه دلسوزی و اخلاصی براش قرآن میخوندم که آروم شه .واقعا گاهی خودشو به دیوانگی میزد و من چه مظلوم و نادون بودم 

خو تنها مزیتش ندیدن این ادمه .و معایب زیاد یه زن تنها یه شهر و محیط کار غریب واقعا میترسم ولی چاره ا ...

جا ب جایی چیزی درست نمی شه تظاهر ب شاد بودن کن

الکی بخند تا دیدیش سرت به گوشی باشه بخند 

بین همکارا شو بنداز دیشب خواستگار برام آمده تا دیر وقت نشستن

ببین دیگه میخنده😂

❤اللهم صل علی محمد وآل محمد❤
دلم از این میسوزه با چه دلسوزی و اخلاصی براش قرآن میخوندم که آروم شه .واقعا گاهی خودشو به دیوانگی می ...

عوضش وجدانت راحته که تو همه تلاشتو کردی واین آدم مناسب زندگی باتو نبوده روزای خوبه شماهم میرسه زمین گرده

بنظرالان هیچ کاری نکنی بهترین کارو کردی موقرو خانم مثل همیشه برو سرکارت وبرگرد بی تفاوت نسان دادن خودت بهترین برخورده باهمچین آدمیه 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
جا ب جایی چیزی درست نمی شه تظاهر ب شاد بودن کن الکی بخند تا دیدیش سرت به گوشی باشه بخند  بین ...

نمیشه .محیط کارم مردونس خیلی .منم فقط توی اتاقمم .تنهایی بدتر افسردم کرده

من تهدید نمیکرد ادای عاشقا رو درمیاورد فقط اخم و تخم .وقتی اعتراض میکردم میگفت افسردگی دارم وهمچنان ...

چند سال ازدواج کرده  بودی

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
عوضش وجدانت راحته که تو همه تلاشتو کردی واین آدم مناسب زندگی باتو نبوده روزای خوبه شماهم میرسه زمین ...

بازی خوردم اینش عذابم میده

بازی خوردم اینش عذابم میده

حق داری اما الان هم این ناراحتی هیچ سودی برات نداره برای آدمی که بازیت داده داره اشک میریزی کارت اشتباهه

به چشم یه تجربه بهش نگاه کن تو خیلی موقعیت خوبی داری یه کارمنده بانکی دستت توجیب خودته خانوادت پشتتن تو فقط یه تجربه تلخ داشتی قوی باش دختر

حق داری اما الان هم این ناراحتی هیچ سودی برات نداره برای آدمی که بازیت داده داره اشک میریزی کارت اشت ...

دیگه اشک نمیریزم فقط روزی که نامزد کرد خیلی گریه کردم پیشش گفتم بازیم دادی .الان دوسش ندارم فقط دلگیرم از همه چی و عذاب میکشم .بخدا از خودم تعریف نمیکنم ولی سر یوزن بهش بد نکردم خودش همیشه میگفت .نمیدونم یهو چش شد

دیگه اشک نمیریزم فقط روزی که نامزد کرد خیلی گریه کردم پیشش گفتم بازیم دادی .الان دوسش ندارم فقط دلگی ...

طبیعیه که ناراحت بشی ولی عجولانه رفتارنکن خودتو آواره غربت کنی توتنهایی بیشتر غصه میخوری هرکسی جای شمابود ناراحت میشد ولی بروز نده تا حالت خوب بشه

عزیزم شاید چیه بهش میگی سنت کمه حتما نمیدونی این حرفش شده نقطه ضعفت سراندک چیزی هم میزنه توسرت که جد ...

بهش گفتن هیچ وقت این حرفو نگو صبر منم حدی داره 

دیگه دیشب صبر لبریززشد بهم گفت طلاق گفتم باشه