2777
2789
عنوان

نامزدی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2771 بازدید | 127 پست
ببین اصلا انتقالی نگیرچون میگه ببین چه ضعیف بود و حسودکه تا صدای خنده منو شنیدمیخواد بخاطرم بره یه ش ...

نه همه میگن چقدر شاده .همکارام انگشت به دهن موندن که چطور تونست این کارو بکنه از بس متظاهره 

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم انتقالی نگیر با تمام وجودت زندگی کن و پیشرفت کن و خودتو نباز به خودت برس خیلی شیک و با انرژی خ ...

نمیشه .صداشو میشنوم تا مرگ میرم 

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪
اگه بمونم رفتارش دیونم میکنه .تازه شغلمون هم مزتبطه باید باهاش گاهی برم ماموریت

برات غریبه باشه بمون الان اولای ازدواجشه خوش خوشانشه بزار یه مدت بگذره اون هیجان اولیه ازدواجش تموم میشه وچهره واقعی زندگیشو هم می بینی ولی سعی کن دردرون خودت باهاش غریبه باشی تا دررفتارت هم دیده بشه ندیده بگیرش مثل همکارای دیگه ات باهاش برخورد کن میدونم اولش خیلی خیلی سختت میشه ولی باید این مراحلو بگذرونی به خودت بفهمون که اون برات تموم شده 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
نه همه میگن چقدر شاده .همکارام انگشت به دهن موندن که چطور تونست این کارو بکنه از بس متظاهره 

بله دقیقا...ایناهم تظاهربه شادیه مثلا میخوادبهت بفهمونه که واسش مهم نیستی و بعده طلاق خوشحال تر شده...من حس شیشمی هستم و اکثرا درست در میاد...حسم میگه این خانومه ازقبل سایش  توزندگیت بوده

تازمانی که رسیدن به طُ امکان دارد...زندگی دردقشنگیست که جریان دارد❤
چیزی که ازارم میده اینه که چرا تحملش کردم؟چرا گول خوردم فکر کردم مریضه چرا بازی خوردم 

عزیزم اینجوری فکر نکن تلاش کردی برای پایداری و دوام زندگیت،اگه غیر این بود الان عذاب وجدان داشتی،خیلی ها رو دیدم جدا شدن بعدش عداب وجدان گرفتن که چرا ما برای پایداری زندگی تلاش نکردیم

شما هم ازدواج کنید... قرار نیست دنیا به اخر برسه؟!

نه الان زوده اگه الان کسی بیاد توی زندگیش با احساسش میخواد انتخابش کن نه باعقل

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
بنظرم انتقالی نگیر با تمام وجودت زندگی کن و پیشرفت کن و خودتو نباز به خودت برس خیلی شیک و با انرژی خ ...

فکرمیکنی خیلی سخته آدم نابود میشه -

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
به درک برای خودت دوست پسر بگیر یا ازدواج کن متمعن باش اون بعد چند سال جدا میشه

چرا مطمئن باشه جدا میشه؟ 

مگه ما می دونیم کی تو رابطه مقصر بوده؟ 

اصلا همسرشون مقصر شاید هم کفو همسر جدیدشون باشند و باهم به‌خوبی زندگی کنند 

راه دلداری دادن این خانوم بد خواستن برای دیگری نیست هر دو ابن خانم و آقا تو ازدواج اول شکست خوردند و لایق خوشبختی تو ازدواج دوم هستند مقصر هم هر کدوم بودند انشاالله خودشون را اصلاح می کنند 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
نه الان زوده اگه الان کسی بیاد توی زندگیش با احساسش میخواد انتخابش کن نه باعقل

منظورم این بود که چطور همسرش تونسته راه خودش پیدا کنه....

ایشون هم میتونه راه خودش بره حالا چه با ازدواج چه در عین تجرد....

بدرود