2777
2789
عنوان

نامزدی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2771 بازدید | 127 پست
انتقالی میخوام بگیرم هر چند خیییلی سخته برام توی شهر غریب و تک و تنها ولی این و اصلا نمیتونم تحمل کن ...

حتما اینکارا را بکن اگه جلو چشمت باشه دیونه میشی باهمکارت هم قطع رابه کن که چیزی ازش نشنوی

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی دیشب گفتم باشه من حرفی ندارم خدارو شکرررررر  شاید شاید طلاق بگیریممم

عزیزم شاید چیه بهش میگی سنت کمه حتما نمیدونی این حرفش شده نقطه ضعفت سراندک چیزی هم میزنه توسرت که جداشیم تاگفت جداشیم بگو اره بیاد جداشیم ببین چکارمیکنه شوهر منم روی کلمه جدایی حساسه الان باید دوران عشق و حالت باشه نه فکر به طلاق بعد ۳ماه!!!

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
نامزد کرد .به همین زودی و همین راحتی .متاسفانه همکاریم و اتاق بغلی منه .بعد ماهها الان صدای خندشو با ...

اداشو درمیاره همه میدونن تازه طلاق گرفتی هیچ کسی نمیتونه سه ماه بعداز طلاق آدم نرمالی برای ازدواج باشه باید یه مدت میگذشت تا اقدام به ازدواج میکرد این آدم نرمال نیست به خاطر مردم زود ازدواج کرده نه به خاطر خودش الانم فیلم بازی میکنه بی توجهی بهترین کاره 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
عزیزم مطمین باش هیچ کس نمیتوته سه ماه بعد طلاق خودشو جمع و جور کنه و نامزد بشه،حتما از قبل زیر سر دا ...

نمیدونم .فیلماش که میگفت عاشقمه و بدون من میمیره .این اواخر بی محلی میکرد و در جواب اعتراضم میگفت مشکل و فشار روحیه منم مثه یه پرستار دلسوز همش سعی داشتم ارومش کنم کاش بیرحم بودم کاش باورش نمیکردم 

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪
انتقالی میخوام بگیرم هر چند خیییلی سخته برام توی شهر غریب و تک و تنها ولی این و اصلا نمیتونم تحمل کن ...

انتقالی نگیر اسی بعد از ۶ماه از سرت میره باورکن کسی ۳ماه صبر نکرده ارزش ناراحتی و تحمل غربت نداره قوی باش نزار ببینه چقدرنابودشدی یعد رفتنش اینجورادمی قبل رفتنت بااین بوده که سریع گرفتش ارزش ناراحتی نداره گلم

حق داری اسی . من جات بودم شاید همین واکنشو نشون میدادم . ولی قوی باش . حس میکنم میخواد اذیتت هم کنه به خصوص که یه جا کار میکنید

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
انتقالی نگیر اسی بعد از ۶ماه از سرت میره باورکن کسی ۳ماه صبر نکرده ارزش ناراحتی و تحمل غربت نداره قو ...

اصلا نمیتونم تحمل کنم .بزور میام سر کار 

ازاونجا نرو محکم بشین سرجات به خاطر چی میخوای خودتو ازشهروخانوادت دورکنی یعنی اون آدم انقدر میتونه روت اثربزاره کم کم کنارمیای طبیعیه که ناراحت بشی ولی ازاین به بعد به روی خودت نیار زندگیتو بکن 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
ازاونجا نرو محکم بشین سرجات به خاطر چی میخوای خودتو ازشهروخانوادت دورکنی یعنی اون آدم انقدر میتونه ر ...

اگه بمونم رفتارش دیونم میکنه .تازه شغلمون هم مزتبطه باید باهاش گاهی برم ماموریت

نمیدونم .فیلماش که میگفت عاشقمه و بدون من میمیره .این اواخر بی محلی میکرد و در جواب اعتراضم میگفت مش ...

عزیزم اصلا بهش فکر نکن ،سعی کن از ذهنت پاکش کنی،از این خوشحال باش که شما تلاشتو برای پایداری زندگی کردی ولی اون نموند و شما الان هیچ عذاب وجدانی نداری،میدونی بعضی از مردها متاسفانه خیلی خیلی بی مسولیت و پوچ هستن همین که یکی چشمشونو گرفت همه چیز رو خراب میکنن 

اصلا نمیتونم تحمل کنم .بزور میام سر کار 

طبیعیه سختته اینا فقط برای یه مدتن منم تا طلاق رفتم ولی برگشتم اوایل خیلی سختم بود بعد دوماه همه چی فراموش شده بود

ببین اصلا انتقالی نگیرچون میگه ببین چه ضعیف بود و حسودکه تا صدای خنده منو شنیدمیخواد بخاطرم بره یه شهره دیگه...اون خنده ها و آنلاین بودنا تظاهره...فقط میخواد تورو حرص بده

تازمانی که رسیدن به طُ امکان دارد...زندگی دردقشنگیست که جریان دارد❤
عزیزم اصلا بهش فکر نکن ،سعی کن از ذهنت پاکش کنی،از این خوشحال باش که شما تلاشتو برای پایداری زندگی ک ...

چیزی که ازارم میده اینه که چرا تحملش کردم؟چرا گول خوردم فکر کردم مریضه چرا بازی خوردم