2777
2789

خواهرم طلاق میگیره اینجا میمونن اونقد خوشش میاد بچش مامانم اذیت کنه هر روز از خواب بیدار میشه میگه برین برام کیک بگیرین  طفلی مامانم زجر میده 

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ی کیک چه ارزشی داره که بخوای بچه بزنی ؟؟

چندسالشه ؟؟

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
چندتا بچه داره ؟جوابشم ندید پررو رو

جواب؟ زود می‌رن وسایل میگیرن در حالی ک داداشم هر روز گشنه میره مدرسه براش تغذیه نمیگیرن

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

جواب؟ زود می‌رن وسایل میگیرن در حالی ک داداشم هر روز گشنه میره مدرسه براش تغذیه نمیگیرن

اینجا مقصر بچه نیست که . یع جیزی میخواد و میگه 

مقصر مادر شماست که بچش بدون تغذیه مدرسه میره ولی برای نوه اش کیک درست میکنه 

یه کیک دیگه چی میشه مگه😐شما ذات خسیسی داری

ذات خسیس بابام درآمدش ۴ تومن ماهی هر روز صد تومن میده ب اون کیک

راستی یادم نمیاد کی تو خونه قرمه سبزی خوردم میوه هم نخوردم چند ماهه 

خب وقتی مامانت اینجوریه کاری از دستتون برنمیاد مقصر خواهرته تا جایی که میتونی خودت هوای برادرتو داشته باش اگرم به حرفت گوش میکنن برخورد جدی باهاشون کن به خواهرت بگو 

عزیزم اون بچه گناه داره از خونش دور شده، از وسایلاش محیط امنش، خانوادش وضعیتش خراب، یکم بهونه گیری می کنن برای این چیزا چون مثل ما نمیتونن بگن ناراحتیم که باهاش خوب باش دلشو نشکون 

چراگشنه میره داداشت

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍