2777
2789
عنوان

ازدواج دختر تپل

| مشاهده متن کامل بحث + 8165 بازدید | 86 پست

خوش هیکلم باشی بعد از زایمان بد هیکل میشی

اعتماد به نفس رو ببر بالا خودت رو دوست داشته باش اونوقت همه دوستت دارن

هر وقت همسرم شکمم رو مسخره میکنه با افتخار بهش میگم دوتا دسته گل بهت دادم تازه افتخار میکنم به چروکای شکمم

فقط خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر منظرم ببخشید بدون لباس یا با لباس بازه که اذیتم میکنه کمی

باید اعتماد بنفس داشته باشی از خودت خجالت نکشی  مگه تپلا دل ندارن

خب اون آقایی که با ی دختر تپل ازدواج میکنه یعنی دوست داره همجوره هم عاشقشه 

خدایا شکرت 🙃
بدنسازی خوبه ولی پیاده روی با دو ارام ترکیب کن ک ضربان قلبت بره بالا

باشه حتما 

ممنون

شما سررشته ای دارید؟ میشه لطفا بگید بدن شل شده ب علت لاغری، با مثلا دو سال بدنسازی سفت میشه؟ من بهتر شدم ولی هنوز خیلی مونده

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

یه دوستی دارم تپل که نه.یه جوری چاق بود که شاید انگشت شمار تو خیابون میبینی.مثلا ۱۵۰ کیلو.دقیق نمیدونم.عمل معده انجام داد خیلی بهتر شد ولی فک کنم الان هم ۸۰ یا ۹۰ باشه.متولد ۶۵ هست تازه پارسال عقد کرده.شوهره خیلی از خودش بهتره هم قیافه هم هیکل

باشه حتما  ممنون شما سررشته ای دارید؟ میشه لطفا بگید بدن شل شده ب علت لاغری، با مثلا دو سال ب ...

اره چرا نشه ، اگر بتونی ماساژم استفاده کنی خوبتر میشه . شما هدفتو بذار عضله سازی ، پروتیینت رو بیشتر کن تا چربی سوزیت بیشتر شه

از طرفی با خودم میگم مگه چیه خیلیم خوبه از طرفی نمیتونم زیاد باهاش کنار بیام

منم تپل بودم موقع ازدواجم ٦٨ بودم

باد قد ١٦٣

ب قول مامان جونم ك ميگفت يه پرده گوشت هزارتا عيب رو ميپوشونه مادر 😆😆😆😆

شوهرم لاغر بود الانم لاغره

ولي من الان چاق شدم

يبارم ب روم نياورده نه ميگه بدم مياد نه ميگه خوشم مياد

تورو خداااااااا لايك نكنين

یکی از اشناهامون خانم دکتره با وزن بالای۱۰۰ و شکم اویزون 

من همیشه از هیکلشون بدم میومد الان ازدواج کردن و خیلی هم خوشبخت واینکه با همسرش همش دارن ایرانگردی میکنن و خوش هستن

اصلا هم بفکر لاغری و اینا نیستن

فقط خدا

شما امار گرفتی درین مورد؟؟؟ والا دو نمونه مرد ک دقیقا چاق میپسندیدن تو اطرافیان ما بودن و همسراشونم ...

کی زن چاق ۱۰۰ کیلویی میپسنده؟؟؟

تپل و توپر بودن اره میپسندن  اما چاق هیچ جذابیتی نداره ...ک اگر غیر این بود شاهد انواع رژیم ها برای لاغری و پول دار کردن پزشکان زیبایی نبودیم ...

خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست....