2777
2789
عنوان

ازدواج دختر تپل

| مشاهده متن کامل بحث + 8170 بازدید | 86 پست
یکی از اشناهامون خانم دکتره با وزن بالای۱۰۰ و شکم اویزون  من همیشه از هیکلشون بدم میومد الان ا ...

اون دکتره عزیزم ...خونشون از ما رنگینتره ...حالا ی آدم معمولی بود هزارتا عیب و ایراد میذاشتن روش

خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست....
اره چرا نشه ، اگر بتونی ماساژم استفاده کنی خوبتر میشه . شما هدفتو بذار عضله سازی ، پروتیینت رو بیشتر ...

ببخشید وقتتون رو میگیرم عزیزم

یعنی شل بودن شکم، سینه و بازو یا داخل ران مثلا تا هفتاد درصد رفع میشه؟؟ بعد چه مدت حدودا

اخه بعضیا میگن دیگه سفت نمیشه از این لحاظ میپرسم

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ما یه پسر تو فامیل داشتیم از اول از زنای لاغر خوشش میومد

عاشق یه دختری هم بود که خیلی خوشگل و لاغر بود

اما یه دختری چاق و خیلی زشت وارد زندگیشون شد با دعا و طلسم و این چیزا

نمیدونم چی شد که یهو خانواده پسره طلسم شذن و این دختره رو برای پسرشون گرفتن

پسره هم الان مث چیز از زنش میترسه و جرئت نفس کشیدن نداره

(همه دخترای لاغر خوشگل نیستن و همه دخترای چاق زشت نیستن)

بر محمد و آل محمد صلوات
ببخشید وقتتون رو میگیرم عزیزم یعنی شل بودن شکم، سینه و بازو یا داخل ران مثلا تا هفتاد درصد رفع میشه ...

شما وقتی چربیاتو اب کنی از اونطرف با عضله پر کنی بهتر نمیشه نمای بدنت؟؟!! خب معلومه ک میشه . ولی سینه نه چون کلا بافت چربیه . میشه یه مقدار فرم داد ولی بیشترازاین نه مردونه میشه  .بقیه جاها میشه چون عضلست

شما وقتی چربیاتو اب کنی از اونطرف با عضله پر کنی بهتر نمیشه نمای بدنت؟؟!! خب معلومه ک میشه . ولی سین ...

کامل نباید لاغر بشم چون پوستم آویزون میشه.. مجبورم یکم خودم رو تپل نگه دارم.. از اون لحاظ گفتم

ممنون عزیزم

شما وقتی چربیاتو اب کنی از اونطرف با عضله پر کنی بهتر نمیشه نمای بدنت؟؟!! خب معلومه ک میشه . ولی سین ...

عزيزم من سينه هامو جراحي ليفت و كوچك كردن انجام دادم

ولي الان تو كم كردن وزنم هستم

يعني امكان داره بعد اينكه وزنم بياد پايين سينه هام دوباره شل بشه؟؟

تورو خداااااااا لايك نكنين
78 کیلو

يه ١٠ كيلو ديگه بيار پايين

ببين بحث من چاقي لاغري نيس

چون ادم ازدواج ميكنه خودبخود وزنش ميره بالا 

زايمان هم ك ديگه هيچي

هر چي وزنتو بياري پايين تر بهتره

تورو خداااااااا لايك نكنين
يه ١٠ كيلو ديگه بيار پايين ببين بحث من چاقي لاغري نيس چون ادم ازدواج ميكنه خودبخود وزنش ميره بالا& ...

پوستم یکم بد میشه..ممنون