2777
2789
عنوان

سلام مامانای نی نی سایتی من زایمان کردم💖

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 41 پست
منم امروز رفتم بهداشت دیگه نامه بستری اورژانسی داد..گفت از الان هرموقع بری بستریت کنن...چون دیگه بیش ...

خب میرفتی همین امروز بستری ام میشدی

وزنش3500بود

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میرفتی همین امروز بستری ام میشدی وزنش3500بود

شوهرم سر کاره تا بیاد و ناهار بخوره و راهی شیم میشه شب..بیمارستانمم دوره شب سرده.بعد امروز شهادته دوس ندارم تو شهادت دنیا بیاد.باز تولد بود یه چیزی...خیلی دوس داشتم تولد امام علی دنیا بیاد ولی نشد حیف..شوهرمم حرکت آهستس میدونم الان بهش بگم بریم میشه شب اونوقت شب تا صبح باید تو بیمارستان درد بکشم و نتونم بخوابم.بهش زنگ زدم گفتم برای فردا مرخصی بگیره یهو بحال فرصت از فردا صبح بریم بیمارستان...با خواهرشوهرمم امروز هماهنگ کنم بچه هامو بزارم فردا صبح پیشش...دست تنهاییم همه کارا رو تا فردا صبح بکنم آماده آماده باشم تا فردا...

خوبه دخملت؟شیرخوب میخوره؟خیلی هم چیزای گرمی نخور مواظب باش که زردی نگیره

اره امروز واکسنشو زدن خیلی اذیت میکنه درس حسابی نمیخابه بشدت خابم میاد

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
اره امروز واکسنشو زدن خیلی اذیت میکنه درس حسابی نمیخابه بشدت خابم میاد

آخیی عزیزم میفهمم.یه بچه دیگم داری و احتیاج به خواب و استراحتم داری..من از الان غصم شده واسه بعد زایمان خدا کنه بشه بجز اون شب زایمان فردا شبشم خواهرشوهرم یا یکی دیگه قبول کنه بچه هامو نگه داره من با نی نی تو خونه استراحت کنم

آخیی عزیزم میفهمم.یه بچه دیگم داری و احتیاج به خواب و استراحتم داری..من از الان غصم شده واسه بعد زای ...

من چون نصفه شب ساعت12زایمان کردم دوشب موندم بیمارستان تا 24ساعت بشم ترخیص کنن دعا کن اینطوری نشی خیلی اذیت میشی

خوبه دخملت؟شیرخوب میخوره؟خیلی هم چیزای گرمی نخور مواظب باش که زردی نگیره

اره خوب شیر میخوره خداروشکر زردی هم نداره

مبارکه

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭