دیروز 10صبح بستری شدم12شب زایمان کردم😭تا ساعت سه بالن وصل کرده بودن ک فقط ی فینگر باز شدم یذره امپول فشار تذریق کردن ک دردمو شروع کرد ولی خیلی کم شیفت ک عوض شد ی پرستار دیگ بهم امپول فشار زیاد تزریق کرد ساعت7دردم شروع شد از 2فینگر شدم 6فینگر ک یهو نی نی کوچولو سرش پیداشد دکترا گفتن دهانه رحمتو پاره میکنه اگ بیاد ولی خداروشکر بدون بخیه و برش دنیا اومد
6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه ماها هم دعا کن،باقیمونده راه رو به سلامت طی کنیم
من هرچی به آخر نزدیک میشم،استرسم بیشتر میشه😭
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)
مبارک باشه ایشالله سایتون بالا سرش باشه من بیچاره هفته ۳۴ از الان درد دارم لکه بینی دارم
برات صلوات فرستادم عزیزم❤
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)
من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟