2777
2789
انتقالت مبارك گلم الهي با همين انتقال باردار بشي،من پيشكسوت انتقالم از من بشنو اصلا دنبال علائم نباش ...

سلام عزیزم چون میگید پیشکسوت انتقال هستید میتونید به من یه مرکز و یه دکتر خوب معرفی کنید ؟اولین انتقالم دو روز پیش تو مرکز امین منفی شد متاسفانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چون میگید پیشکسوت انتقال هستید میتونید به من یه مرکز و یه دکتر خوب معرفی کنید ؟اولین انتق ...

سلام عزيزم مركز مام تو خيابون شيراز جنوبي،مركز خوبيه در اين زمينه،دكتر سهيلا عارفي هم شنيدم خوبه ولي من پيشش نرفتم

برات آرزوي موفقيت ميكنم گلم

سلام عزيزم مركز مام تو خيابون شيراز جنوبي،مركز خوبيه در اين زمينه،دكتر سهيلا عارفي هم شنيدم خوبه ولي ...

سلام خوب هستین،میگم بی بی چکی که از  جلد بیرون باسه خراب شده؟؟ از این ارزونا بود نواریا

بچه ها من امروز روز نهم بود بی بی چک زدم منفی شد.....البته بی بی چک چند وقتی  بود که تو کیفم بود از جلدش بیرون اوده بود به هر حال من امیدمو از دست دادم....هرچند من سه شنبه هاچ سی جی زده بودم و حداقل باید مثبت کاذب میشد😭

احتمالا خرابه عزيزم يكي ديگه بزن

دیگه جرات ندارم تا ازمایشم صبر میکنم....به من گفتن روز۱۷ برو که دقیقا میشه مبعث حضرت محمد و فرداش هم جمعه میشه...باید روز۱۵ برم.....انشاالله  عیدیمو از حضرت محمد بگیرم🥺