2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب همون پردنيزولون عاليه واسه ايمني .ان شاء الله ده روز ديگه بياي خبر مثبت شدن بدي بهمون 🙏🙏🙏🙏

انشاالله ولی  بیشتر واسه ایمنی سرم آی وی آی جی میزنن که من بخاطر دردسرش و هزینه های ازمایش کلا دنبالش نرفتم

بچه هااا امروز  یه اتفاقی افتاد مجبور شدم ی  خیابون راه رفتم روز سومم بود،الان عذاب وجدان ...

دیگه رفتی اشکال نداره.از این ببعد رعایت کن

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
نه گفتن هزینه هاش زیاده منم نرفتم...اصلا شاید مشکل ایمنی نداشته باشم

خب گلم وقتي آز ندادي كه واست آي وي آي جي نميزدن 

من دكتر بيوشيمي هستم آي وي آي جي خيلي ريسك بالايي داره پس فعلا همون پردنيزولون برات عاليه،تازه فكر كن آي وي آي جي تو شرايط فعلي(كرونا).چقدر خطرناكتره

پس با خيال راحت به كافي بودن پرد فكر كن .دكترت براي چي گفت متخصص ايمني بببنه شمارو؟سقط يا انتقال زياد داشتي؟

خب گلم وقتي آز ندادي كه واست آي وي آي جي نميزدن  من دكتر بيوشيمي هستم آي وي آي جي خيلي ريسك با ...

ن عزیزم...دفعه اوله انتقالمه،فقط گفت چون جنینا خوبه رحمتم خوبه،ایمنی هم برو ،منم نرفتم گفتم ولش کن،اینم برم مشکل داشته باشم دیگه داغون میشم....دکترمم فقط پرد رو داد شبی ی دونه میخورم

سلام منم امروز ششم انتقالم .همیشه قبل پریود پاهام درد میگیره الانم درد گرفته خیلی ناراحتم 

اصلا به علائم توجه نکن،چون همه جا خوندم میگن از  اثرات امپولاس.....تازه یه جایی هم نوشته بود دردای پریودی نشونه خوبیه....شما چند تا جنین انتقال دادین؟کدوم شهری؟