2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم انشاالله

ی چیزی میگم نخندین بهم....من   خیلی ب این انتقال امیدوارم بودم،بعد ی زنه بود فال نخود میزد فالاش همیشه واسم راست بود منم شب انتقال زنگش زدم گفت یه گیری تو کارته  تا حدی ک نمیخاستم برم دکتر،حالا واسه اون یکم دودل شدم😥

انتقالت مبارك گلم الهي با همين انتقال باردار بشي،من پيشكسوت انتقالم از من بشنو اصلا دنبال علائم نباش ...

مرسی گلم،شما با چندمین بار مثبت شدی؟میدونی چیه من رحمم و جنینام خوب بود فقط دکتر ایمنی دکترم گفت برو نرفتم،شما رفتی

ی چیزی میگم نخندین بهم....من   خیلی ب این انتقال امیدوارم بودم،بعد ی زنه بود فال نخود میزد فالا ...

فک نکن بهش اصلا انشالله دو هفته دیگه تاپیک بارداری زدب

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
ی چیزی میگم نخندین بهم....من   خیلی ب این انتقال امیدوارم بودم،بعد ی زنه بود فال نخود میزد فالا ...

وا این حرفا چیه فال همش خرافاته اگرم تاحالا راست بوده چون تو بهش اعتقاد داشتی

گلم انتقال یعنی چی من دوساله اقدامم یه توضیحی بدی ممنون میشم صلوات میفرستم برات 

آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
گلم انتقال یعنی چی من دوساله اقدامم یه توضیحی بدی ممنون میشم صلوات میفرستم برات 

من چند سال تو اقدام بودم وقتی رفتم دکتر گفت باید ای وی اف کنی،،،دارو میدن استفاده کنی ی روز با بیهوشی تخمکت رو میگیرن شوهرت هم باید بیاد اسپرم بده،اینا رو میزارن تو دستگاه میشه جنین،بعدا یه روزی مث من میزی جنین رو انتقال میدی