2777
2789
عنوان

ضایع شدم بددددددد😝😂

299 بازدید | 25 پست

امروز در حیاط رو زدن گفتم طبق معمول داداشم کلیدش رو جا گذاشته رفتم در رو باز کنم تا زبانه در رو باز کردم صدای یه بنده خدایی رو شنیدم که داشت با تلفن حرف میزد شصتم خبر دار شد که یکی دیگه است حالا من 😭 یک شلوار دامنی گشاااااااااد پام بود با یک تنیک هفتی تنم قبلش هم چون ورزش کرده بودم یک سیشرت کوتاه هم رو لباسهام پوشیده بودم که نچام حالا خودتون تصور کنید منو که سیبیلهام تازه سر زده و یه حالت سبزی پشت لبم پیدا کرده قبلش هم ورزش کرده بودم تمام صورتم شده بود لبووووو دوتا جوش لعنتیه صورتی هم یکی کنار ابرو یکی هم کنار دماقم زده نور علی نور بدون یزره آرایش با اون تیپ زاخار بخاطر اینکه سر و وضعم معلوم نباشه که تازه نصفمم بیرون بود از پشت در حالت سرک کشیدن گفتم بله بفرماید.؟ ........

دوست داداشم بود😭😭😭😭😭😭😭اونم به یه حالت سرک کشیدن سرش رو کج کرد گفت سلام یه بسته  تو دستش بود گفت اینو بدین به آقا مهدی (داداشم)منم در همون حالتی که نصفم پشت در پنهون بود از دستش گرفتم گفتم مرسی ممنون. تازه متوجه شدم اونم شلوارک پاشه با تیشرت رو خونه ای 😂😂😂 بدبخت بعدش  فرار کرداااا فراااااار تازه فهمیدم پشت تلفن داداشم بوده داشته بهش میگفته بیا در رو باز کن 😂حالا بعدش رو بگم که اومدم خونه با کلی خنده واسه مامانم تعریف کردم مامانم گفت ععع این پسر فلانیه همون که زنداداشش گفت مادر شوهرش گفته میخوان بیان برای خاستگاری😂😂😂😂😂😂 حالا من بخندم یا گریه کنم 😁

فقط نگین که تو یک نگاه عاشقت شده 😂

اگه عاشقم شده بود کمپین حمایت از سیبیل قاجاری راه میندازم 😂😂😂سیبیل.قاجاری#  

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان احتمالا پسره پشیمون شده😂😂😂😂

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

فقط بگو تو این سرما چطوری با شلوارک تردد میکنه حتی برای 5دقیقه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
با شلوارک اومده در خونه شما؟؟؟؟ باور کنیم ؟؟

نه سخته

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته