یه چیزی رو تو این مدت خوب یاد گرفتم که به آدما نباید زیاد خوبی بکنی چون بعدا فکر میکنن وظیفت بوده دیگه درمورد عروس جدیدمون این اشتباه و نمیکنم
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
آخه یه چیزی شد .. داداشم اومد سمتم با چهره وحشتناک منم از ترسم تشنج کردم زبونم بند اومده بود .. خیلی ...
یا خداااا
داداش منم عصبی بود ولی حرفی نزد که به دل بگیرم فقط چون دیدم ناراحت شده خیلی حالم بد شد بعدا به هم پیام دادیم از دل هم درآوردیم ولی زنش خیلی کینه ایه چند وقت پیش بهش سلام کردم جواب نداد دیگه میخوام بهش محل نذارم
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
یا خداااا داداش منم عصبی بود ولی حرفی نزد که به دل بگیرم فقط چون دیدم ناراحت شده خیلی حالم بد ...
داداش من کلا خیلی عصبیه . بزنه سرش هیچ کسی رو نمیشناسه . منم همش تو ناز و نعمت مادر و پدر و الانم همسرمم . اصلا دعوا ندیدم . ترسیدم از شدت ترس تشنج کردم .. داداشم این صحنرو دید فرار کرد اصلا معذرت خواهی هم نکرده 😔 همسرم خبر نداره از این اتفاقا 😔 منم انتقال جنین دارم استرس خیلی برام بده. میترسم جنینم نمونه 😢
داداش من کلا خیلی عصبیه . بزنه سرش هیچ کسی رو نمیشناسه . منم همش تو ناز و نعمت مادر و پدر و الانم هم ...
ان شاءالله که اتفاق بدی نمیفته
خیلی خوبه که خانوادت پشتتن