2777
2789

خیلی ساکت و آرومم . تا بحال دعوا نکردم

اما طاقتم تموم شد

بدجور با خانوم داداشم دعوا کردم

از حسادت همه ما رو دیوونه کرده

عروس جدید آوردیم همش میگه هر چی برای اون میخرین واسه منم بخرین .. 

منم نتونستم خودمو نگه دارم حالشو گرفتم دعوا شد .

اومد به ما گفت ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از حرفایی که بهش زدم پشیمون نیستم

اما چون اهل جواب حاضری و دعوا نیستم کلی کلافم چرا این دعوا تبدیل به یه دعوای بزرگ شد 😑

خانواده بسیار بسیار نجیب و ساکتی هستیم

اعصابم خورد میشه اینقدر راحت داره ما رو خورد میکنه پیش همه ، و هر کاری براش کردیم و میکنیم به چشمش نمیاد 😑

چقدر شبیه همیم 😳

تقریبا همین اتفاق چند وقت پیش برام افتاد منم مثل تو هرچی تو دلم بود بهش گفتم دقیقا ماهم عروس جدید آوردیم و حس میکنم بدجور حسودی میکنه

منم اینقدر داد زدم صدام رفت بالا رفت به همه هم گفت آبروم و برد

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
از حرفایی که بهش زدم پشیمون نیستم اما چون اهل جواب حاضری و دعوا نیستم کلی کلافم چرا این دعوا تبدیل ...

دقیقا زن داداش منم خوبی هامون و یادش نمیاد از بس بهش خوبی کردیم و الان زیاد بهش اهمیت نمیدیم به چشمش اومده 

به شدت هم آدم کینه ایه

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

گفت تا هر کاری برای اونا کردین واسه من انجام ندین راحت نمیشم .. منم گفتم برای تو زیاد محبت کردیم فقط مشکل بینایی داری نمیبینی .. حسادت جلو چشم و عقلتو گرفته

آقا تا من اینو گفتم اینقدر بلند شد به من و خانوادم و پدر مادرم توهینای زشت و بی ادبانه کرد که نگووو .. کلی رفت دم در شروع کرد به داد زدن که ول کن شما نیستم و مامانم اینا هم دعواش کردن .. گفت میرم پدر مادرمو میارم سرتون باید هر چی برای اون خریدین واسه منم بخرین و آبرو حیثیت ما رو دم در حیاط برد و رفت .. 

چقدر شبیه همیم 😳 تقریبا همین اتفاق چند وقت پیش برام افتاد منم مثل تو هرچی تو دلم بود بهش گفتم دقیق ...

اعصاب ما رو داغون کرده بخدا .. رفته گفته من کتکش زدم داداشمو فرستاد سراغم که منو بزنه 😑