2777
2789
عنوان

بیاین برای اولین بار تو زندگیم بدجور دعوا کردم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومد دعوا مامانم و بابام کلی دعواش کردن که زنت دروغ گفته حق نداری دس به خواهرت بزنی 😑 دیگه نمیخوام ...

ولشون کن به سر منم مشابه اومده 

دیگه اصلا جز آدم حسابشون نکن 

البته باز تو یه چیزی گفتی 

من همونم نگفتم 

ننه از من هیچی به دل نگیر🤧
ولشون کن به سر منم مشابه اومده  دیگه اصلا جز آدم حسابشون نکن  البته باز تو یه چیزی گفتی& ...

تنها دلخوشیم اینه بهش حرفمو زدم ..

اما خیلی حسادت خانمان سوزه

بی وجدانی و بی انصافیه !

گفت تا هر کاری برای اونا کردین واسه من انجام ندین راحت نمیشم .. منم گفتم برای تو زیاد محبت کردیم فقط ...

گفته ول کن شما نیستم؟؟؟؟  عجب بچه پروییه، چنسالشه؟

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...
تنها دلخوشیم اینه بهش حرفمو زدم .. اما خیلی حسادت خانمان سوزه بی وجدانی و بی انصافیه !

خوبش کردی عزیز دلم همون دو کلمه حرفت باعث میشه هفته ها تو سوز کنه 

منم بعد دعوا بهش اس دادم یه چیزایی که تو دلم بودو گفتم راحت شدم خخخ

والا که عروسا غیر قابل تحمل شدن 

ننه از من هیچی به دل نگیر🤧
اعصاب ما رو داغون کرده بخدا .. رفته گفته من کتکش زدم داداشمو فرستاد سراغم که منو بزنه 😑

داداش منم اومد کلی بهم حرف زد هردومونم کلی بعدش گریه کردیم 

خیلی خاله زنکه هرچی بهم دیگه پیام داده بودیم رو رفت نشون داداشم داد😐😐

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
زنیکه پیر و چروکیده خجالت بکشه 

عروس جدید حدود 20 سال ازش کوچیکتره . حسادت ولش نمیکنه 😑

از منم متنفره .. میگه این لیاقت نداشته اینقدر براش شوهرش خرج میکنه باید برای من اینجوری خرج کنن .. وقتی میاد خونه من انگار اومده خونه دشمنش 😑 لباس جدید میبینه تنم همش پشتشو میکنه . خودش حدود 10 تومن فقط حقوقشه اما من خانه دارم 😕

آخه شما بودین ساکت می موندین ؟؟ بسه دیگه هر چی خوردیم ازش صبوری کردیم 😑

از حسادت ب جاری فدات🤣🤣🤣🤣سوخته

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....