2777
2789

سلام به همگی

یه راهنمایی میخوام

راستش روابط سطحی که شخص بخواد فقط با من دوست باشه و ندونه هدفش از اون رابطه چیه رو نمیتونم پذیرا باشم نمیگم عقیده ام درسته ولی صرفا عقیده شخصی منه .

حالا همین چند هفته پیش یکی از هم دانشگاهی هام خواست باهام صحبت کنه ، وقتی بهش اوکی دادم و همدیگه رو توی دانشگاه دیدیم من فقط بار دوم بود که میدیدمش ولی اون به گفته خودش بیشتر از ۱۰ بار منو دیده . خلاصه خیلی استرس گرفت و خجالت کشید و دستاش لرزید و گفت به من علاقه داره و میخواد که آشنا بشیم .

منم پرسیدم : " آشنایی برای ؟ "

گفت اگر مَچ بودیم جدیش کنیم . منم گفتم که بدون اطلاع خانوادم وارد رابطه نمیشم و خلاصه تغییر موضع داد و میگفت ممکنه ما وابسته بشیم و مشکل پیش بیاد و فلان .

منم گفتم شما اولین نفری نیستی که خواسته با من آشنا بشه ، من وارد رابطه عاطفی نمیشم ، بلکه با اطلاع خانوادم صرفا وارد پروسه شناخت میشم .

پسره ام گفت باشه حالا فکرامونو بکنیم بعداً صحبت میکنیم.

این صحبتامونم انقد سریع و راحت نبود ولی کلیت ماجرا همین بود.

از بعد اون ماجرا هیچ صحبتی نکرد ، فقط میاد پیویم جزوه میگیره ، 

همش میره به ادمین سفارش میکنه با من هم گروه بشه ، 

کلی میاد پیوی اصرار میکنه توی یه گروه درسی باهاش قرار بگیرم 

سرکلاس بهم زُل میزنه

حتی حس میکنم دوستاش متوجه شدن و ...

من خیلی گیج شدم 

با این شخص باید دقیقا چطور برخورد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این کاراش بیشتر بهم حس بازی روانی میده .

تو از همون اول کاملاً درست، محترمانه و بالغ برخورد کردی.

رفتار او نشون میده یا آماده رابطه جدی نیست، یا نمی‌تونه مسئولانه رفتار کنه.

اینکه نگاه می‌کنه و غیرمستقیم نزدیک میشه، ولی هیچ اقدام مشخصی نمی‌کنه، رفتاریه که از بیرون شبیه بازی روانیه حتی اگر قصدش این نباشه.

اگر اذیتت می‌کنه، تنها راهش یک مرزبندی شفاف دوباره‌ست.

اگر نه، با حداقل ارتباط همه چیز خودبه‌خود سرد میشه.

و در نهایت باید بگم احسنت به تربیتت بهترین رفتار ممکنو تا الان داشتی و معلومه که اصیلی❤️💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.