2777
2789

ما 10ساله ازدواج کردیم عاطی 74 رو خیلیا میشناسن 5 ماه تو کارا طلاق بودیم شوهرم هیچ جوره نمیتونست بیخیالم بشه خیلی التماس کرد که برگرده محل نمیدادم و کار خودمو میکردم دیگه اینقدر گریه و زاری و التماس کرد گفتم باید بهم حق طلاق بدی اومد حق طلاقو بهم داد

منم دو دل بودم بعد از محضرم دو هفته ای فکر کردم و هی طولش دادم 

اما دیشب قبول کردم برا این که خودمم یه دل بشم باز بهش فرصت بدم چون یه بچه 4 ساله داریم 

شوهرم دو قطبی و یکمم مشکل روانی داره بچه ننه عصبی  بد دهن حمایت کننده نبود اولویتش خونوادش بودن خونوادش منو اذیت میکردن و دخالت میکردن هیچی نمیگفت وقتی سرکار بود روزی 6 بار با مامانش تلفنی حرف میزد و وابستگی داشت مسئولیت زندکی بیشتر رو دوش خودم بود

و خلاصه زبون همو نمیفهمیدیم و تایپ هم نبودیم دعوا زیاد داشتیم 

خوبیاشم این که کارتشو بهم میداد پول ولی تموم میشد دیگه مشکل خودم بود مهربون وفادار رفیق باز نبود اهل چیزی، نبود تو کار خونه کمک میکرد و این چیزا

دیشب تا حالا که برگشتیم فقطبه خاطر بچم برگشتم خیلی سخته فقط به خاطر بچه درسته ایا؟ 

اخه من دیگه دوستش ندارم و باب دلم نیست یردم ازش انگار تا اخر عمر نمیتونم فقط به خاطر بچه چیکار کنم؟ 

باورتون میشه دلم میخواد باز دعوا بشه تموم بشه به اون مدل زندگی تنهایی هم عادت کرده بودم. و میدونم این ادم بعد چندوقت باز همون میشه که بود و نمیتونه تغییر کنه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که بهش فرصت دوباره دادین تحمل کنین سغی کنین دوسش داشته باشین شاید همه چی خوب و روال شد کسی هم ض ...

چیکار کنم حسم خوب شه یهنس دوست داشتن به وجود میاد؟ خیلی سرد شدم. 

چی بگم شاغلی؟چون بچه داری و خودمم بچه دارم راحت نمیشه گف جداشو ولی خب حق میدم آدما خیلی سخت عوض میشن ...

خدا کنه از من اگه میخواد برگرده فقط زودتر برگرده. که خیلی وقتم تلف نشه حوصله ندارم از طرفی هم سختمه دوباره باهاش باشم. بقران نمیدونم چیکار کنم هم طلاق سخته هم بودن با این. 

به سلامتی عزیزم

ان شاء الله که خیره و کار درستیه

عاطی تشخیص دوقطبی بودن کار ساده ای نیست

یه کار تخصصیه

من فکر می کنم دو قطبی را شنیدی از یه جایی، چون شوهرت خلقش ثابت نیست و حالا خوبه حالا بد ، بهش میگی دو قطبی...

متخصص تشخیص دو قطبی داده یا خودت فکر می کنی دو قطبیه؟