الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تقریبا همین اتفاق چند وقت پیش برام افتاد منم مثل تو هرچی تو دلم بود بهش گفتم دقیقا ماهم عروس جدید آوردیم و حس میکنم بدجور حسودی میکنه
منم اینقدر داد زدم صدام رفت بالا رفت به همه هم گفت آبروم و برد
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
از حرفایی که بهش زدم پشیمون نیستم اما چون اهل جواب حاضری و دعوا نیستم کلی کلافم چرا این دعوا تبدیل ...
دقیقا زن داداش منم خوبی هامون و یادش نمیاد از بس بهش خوبی کردیم و الان زیاد بهش اهمیت نمیدیم به چشمش اومده
به شدت هم آدم کینه ایه
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
گفت تا هر کاری برای اونا کردین واسه من انجام ندین راحت نمیشم .. منم گفتم برای تو زیاد محبت کردیم فقط مشکل بینایی داری نمیبینی .. حسادت جلو چشم و عقلتو گرفته
آقا تا من اینو گفتم اینقدر بلند شد به من و خانوادم و پدر مادرم توهینای زشت و بی ادبانه کرد که نگووو .. کلی رفت دم در شروع کرد به داد زدن که ول کن شما نیستم و مامانم اینا هم دعواش کردن .. گفت میرم پدر مادرمو میارم سرتون باید هر چی برای اون خریدین واسه منم بخرین و آبرو حیثیت ما رو دم در حیاط برد و رفت ..