2777
2789

من از  25سیکلم لکه بینی خیلی کم داشتم قهوای بود و خون اب در حد دسمال کشیدن معلوم میشد و خیلییی پا درد و درد زیر دل کمر لگن دارم امروز دکتر زنان رو نبود ک برم رفتم پیش ی ماما شیاف دیکلوفناک و ی امپول درد بهم داد ک الان دوسه تا لک قرمز دارم و کمر درد شدید 4روز مونده ب موعدم اولین بار میخام جلو بندازم.داروهامم از 3پری تا نهم شش تا سینال اف زدم و 13پری امپول واریوپپتیل زدم الان 27سیکلم هستم بنظرتون امکآن بارداری هست چیکار کنم لک بینیم بند بیاد😭😭

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درست روز ۲۸لکه بینی داشتم با کمر درد ،فکر کردم پریودم ولی نبود، قبلشم همش زیر دلم درد می‌گرفت راه ...

اره منم راه میرم دلم میاد درد و لکه میبینم تو چند روز لکه بینی داشتی کی تستت مثبت شد

ناراحت نباش به خودت روحیه بده من ماه قبل یک هفته کارم گریه و زاری بود زندگیو‌زهر مار کرده بودم برای ...

اره تنبلی لعنتی

من روز ۱۲تا۱۵ سیکل لکه بینی داشتم امروز بی بی چک گذاشتم مثبت شد.

یعنی دو روز لکه بینی داشتی چجوری قط شد چند سیکل بی بی مثبت شد

من دقیقا ۴یا ۵ روز ب پریودی  خونابه قهوای میدیم  بعد ۴ روز بی بی خیلی کمرنگ وهاله انداخت ...

امپول سینال واسه تحریک تخمدان واریوپپتیل واسه ازادسازی دکترم گف کلی فولی خوب داری و این ماه ب احتمال زیاد باردار میشی نمیدونم چم شد😭

اره تنبلی لعنتی

ناراحت نباش 

بنظر من به خودت سخت نگیر اینقدرم به خودت فشار نیار 

بعد پاکیت شروع کن به ورزش کردن پیاده روی و ورزش شکم سعی کن تا میتونی خودتو لاغر کنی 

از همین اولین روزی هم که خون پری اومد شروع کن به مصرف دوسین 

و هر ماه توی عادتت شکمت رو با روغن سیاهدونه چرب کن ماساژ بده و تا صبح با نایلون ببند 

اگرم دکترت بهت متفورمین داده متفورمینتم قطع نکن و ادامه بده 

من این ماه میخواستم این کارو بکنم ولی دکترم کفت این ماهم دارو میدم بعدش اگه نشد نیا دیگه 

بنظر من تا وقتی که بهت دارو بدن و سایز فولیکول بگن و انتظارتو برای اخر ماه و بی بی چک مثبت زیاد کنن استرست هم زیاد میشه و باردار نمیشی بهترین گزینه این ورزش کردن هست برای خانومای پلی کیستیک اینجوری استرس نداری و منتظر اخر ماه نیستی 

راستی عکس رنگی دادی؟سایز فولیکول هات چند بود این ماه؟