2777
2789
عنوان

شما هم از اين خانواده شوهر عجيب داريد يا فقط من اينطور هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرص نميخوري؟ خانوادت چي ميگن؟ بچت چي؟ اخه چرا اينها اينطور هستند؟ تازه شوهر من حق رو بمن نميده

شوهر منم حق نمیده هیچ دختر خواهرشم که از من کوچیکتره همیشه منو مجبور میکنه با خودش میبره خونه اون منم متنفرررررررم از شون 

به خدا خيلي توقعم رو پايين اوردم. ولي به نظرتون نرمال هست.؟ بقيه خانواده شوهر ها هم اينطور هستند يا ...

آره عزیزم اکثرا اینجوری هستن.توفکرش نرو زندگیتو بکن

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌
برامنم تقریبا همینه خواهر شوهرم و دخترش عید و زنگ میزنن فقط باشوهرم حرف میزنن و تبریک میگن از زیارت ...

اصلا تو رو نميبينن؟ تا حالًا بروشون اوردي؟ من بهشون گفتم بدتر نقطه ضعف دستشون دادم و بدتر كردند

شوهر منم حق نمیده هیچ دختر خواهرشم که از من کوچیکتره همیشه منو مجبور میکنه با خودش میبره خونه اون من ...

پس خونشون ميري و ميبينيشون؟

به نظرت چرا شوهرهامون حق رو بهمون نميدن؟ مگه نميبينن اين همه بي احترامي رو؟

ما هر چي دعوا داريم با شوهرم سر خانوادش بوده

براي شما چجوري هستند؟ اصلا نميبينيشون؟

من یکساله ازدواج کردم توی یه شهر وحتی یک محله هستیم ازبعد عقدم دیگه ندیدمشون حتی برای عروسی هم نیومدن.زنگم نمیزنن کلا کاری باهام ندارن فقط بعضی وقتا به پسرشون زنگ میزنن.منم اویل ناراحت میشدم ولی دیگه کلا بیخیال شدم وشماره هاشونو حذف کردم.

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌
اصلا تو رو نميبينن؟ تا حالًا بروشون اوردي؟ من بهشون گفتم بدتر نقطه ضعف دستشون دادم و بدتر كردند

نه اینقدرررر بیشعور بی فرهنگن حتی نمیتونن بامن حرف بزنن عقده ای هستن خیلی 

من یه رفیقی داشتم گفت اصلا به روشون نیار گفت اونا میخوان تو متوجه  رفتارزشتشون بشی و حرصت بدن ولی اصلا نزار بفهمن که تو میدونی چه غلطی میکنن کاملا طبیعی رفتار کن