2777
2789
عنوان

شما هم از اين خانواده شوهر عجيب داريد يا فقط من اينطور هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 117 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ایران رفتی اما فرهنگ مسخره و خاله زنک خودعذاب دادن روبا خودت بردی عزیزجانم ول کن این حرفا رو میخو ...

وای هم خارج از ایرانه هم خانواده شوهرش پیگیرش نیستن داره حرص میخوره 🙄🙄به جای اینکه شاد باشه تازه داره حرص میخوره 

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
والا من خودم سردم اصلا زنگ نمیزنم نمیرم و بیام  ولی اینکه برن سر به خانوادت بزنن سه خورده توقع ...

خوش بحالت. كاش منم سرد بودم. من خيلي عاطفي هستم . 

به خانواده شما اصلا خانواده شوهرت حتي زنگ هم نميزنن؟

يعني تو اين ١٠ سال حتي يكبار تلفن هم نزدند . به نظرت عجيب نيست؟ همديگر رو هم خانواده ها نديدن

واقعا شک باید کرد بهشون . خدایی اکه کسی خونه ما کسی همچین کاری کنه من نمیبخشم 😂

چرا انقدر بدی با رابطه😅😅خودت مجردی احتمالا😁

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
به خدا خيلي توقعم رو پايين اوردم. ولي به نظرتون نرمال هست.؟ بقيه خانواده شوهر ها هم اينطور هستند يا ...

خانواده خودت دوستی رفیقی چیزی همش ک خانواده شوهر نیستن

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
من خيلي ناراحت ميشم از رفتارشون. شوهرم براش عادي هست و ميگه خوب نزنن و تو هم كاري نداشته باش. من خيل ...

من نگران اینم که از نزدیکی تو تربیت بچه هام دخالت کنن بچه هام اون جوری که میخوام نشن 

بهتر بابا که دورن

بله عزیزم واسه منم همینن بی عااااطفه و سرد و بیشعور منم کلا کات کردم گاهی شوهرم میره میبینشون من نه

حرص نميخوري؟ خانوادت چي ميگن؟ بچت چي؟

اخه چرا اينها اينطور هستند؟

تازه شوهر من حق رو بمن نميده

برامنم تقریبا همینه خواهر شوهرم و دخترش عید و زنگ میزنن فقط باشوهرم حرف میزنن و تبریک میگن از زیارت میاییم به شوهرم زنگ میزنن بچمو عمل کروم پارسال زنگ زدن از شوهرم حالشو پرسیدن درحالی که کل طایفشون و حتی جاری هام میدونن چقدر بهشون خدمت کردم همیشه سوغاتی و عیدیشون به موقع بوده منم از این کارشون به شدت بدم میاد

آره مجردم ولی متاهل بشم هم محاله . خب باید آدم موقعیت شناس باشه هر کاری رو نباید هرجا کرد . انسان با ...

😄😄😄حالا متاهل بشی میفهمی😁اصلنم به نیست به کنترلم نیس اگه کسی نفهمه ک عب نداره دیگه

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃