2777
2789

شوهرم ک اصلا سمت این چیزا نمیره 

نمیدونم مال کیه 

نمیتونم بهش شک کنم

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون

بیدارش کنم ازش بپرسم یا چند مدت زیر نظرش داشته باشمش

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته ولی بهش گیر نده

سیگاره دیگه

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
سخته ولی بهش گیر نده سیگاره دیگه

از سیگار شروع همه گندای بزرگ

از سیگار شروع همه گندای بزرگ

عجب

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

سردگمم خیلی رو این جور چیزا حساسه

آرامش خودتو حفظ کن

این اتفاقا میوفته ناراحتی نداره 

یکاری نکنی فکر کنه جیباشو میگردی حس بدی بهشون دس میده همش قایم میکنن ی چیزایی

اولین باره چیزی نگو فعلا تا بعد ببینی چی میشه

شوهرم زرنگه مطمنم از زیر دستش در رفته اگ بفهمه بهش شک کردم دیگ نمیفهمم داره چ کار میکنه

آرامش خودتو حفظ کن این اتفاقا میوفته ناراحتی نداره  یکاری نکنی فکر کنه جیباشو میگردی حس بدی ب ...

خودمم همین نظرو دارم

شوهر من چندین ساله هفته ای چند نخ سیگار میکشه....زیادم نشده همون چند نخ مونده....هیچ مشکلی هم نداره بسیار آدم باشخصیت و آقاییه

انقدر بزرگش نکن

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤