2777
2789

سلام ببخشید اگه حالتونو نصف شبی بد میکنم ترو خدا منو ببخشید ولی ۱۶ سالم که بیشتر نیست تنهام کسی نیست باهاش درد دل کنم خسته شدم همش گریه من یه بار عاشق شدم مگه گناه من چیه که خوانوادم اینجوری اشکمو در میارن از همه بیزارم از همه دلگیرم فقط گریه ارومم میکنه ترو خدا باهام حرف بزنین خواهش میکنم دلم برای عشقم تنگ شده اونم کنارم نیست😔😔😔😔😭😭😭😭😭

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا کجا هست ع.. اقا ک تورو به این روز انداخته

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

عزیزم فقط میتونم بگم میگذره و به این روزها می خندی

خدا بهت آرامش بده عزیزم

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
عشق ۱۶ سالگی ی وابستگی عزیزم 

اخ دارم نابود میشم الان دلم بغلشو میخواد عطر تنشو موهاش حرفاش همه و همه کییییییی منو درک میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😭😭😭😭😭

16 سال خیلی زوده برای عشق و عاشقی عزیزم 

وقت برای تعهد و مسئولیت و مشکلات فراوونه، از الان خودتو درگیر این چیزا نکن 

وقت خوشی کردنته الان نه ماتم گرفتن

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

اخی عزززیزم

ببین اینجکری نکن با خودت توو واقعا سنت پایینه طبیعیه ک فک کنی هیچ کس بفکرت نیس درحالی ک برعکسه

هرچی سنت بیشتر بشع بیشتر از این حسا فاصله میگیری بعد ب وقتش ک ب بلوغ فکری رسیدی اونوقت عاشق بهترین کس میشی

از من ب تو نصیحت الان فقط و فقط ب درسو پیشرفت فکر کن ن عشقو عاشقی 

این حستم زودگذره 

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

عزیزم یه کار میگم همین الان انجام بده حالت خیلی خوب میشه

توب گوکل سرچ کن وابستگی عاطفی سایت داداش رضا بعدش مطلبی که میاد رو بخون

اینو هم بگم تو عاشق نیستی وابسته ای قبل از 23 سالگی هنوز به بلوغ فکری نرسیدی و عاقلانه لنتخاب نمیکنی حتما وابستگی عاطفی سایت داداش رضارو بخون خیلی ارومت میکنه

یه نفر باعث یه عالمه تغییر و تحول توی زندگی من شد   و باعث شد خودمو بشناسم   و منم دوست دارم اونو به شما معرفی کنم تا شما هم به ارامش برسین   این سایت حرف نداره   چیزی نمیگم خودتون اگه دنبال خودسازی هستین برین داخلش           dadashreza.com استفاده ازش به این صورته که وارد قسمت پست های سایت میشین موضوعاتشو میخونین و هرکدوم رو که خودتون داشتین رو انتخاب میکنین و مطالب مربوط به اونو میخونین تا بهتون کمک کنه بعدش یواش یواش بقیه ی پست ها هم براتون جالب میشه و میخونیدشون  
😕خوشبحالت ماک ازدواج سنتی کردیم بعدازدواج عاشق شدیم 

عه خدش بحالت ایشاله خوشبخت شی برای منم دعا کن لطفا🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲😔

اشتباه منو تکرار نکن هنوزسنت کمه باور کن زندگی زن وشوهری اونی نیست که تو۱۶سالگی فکرشو میکنی

من تازه۲۰سالگی متوجه شدم باخودمو زندگیم چیکارکردم 

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا
دور دور دور😭😭😭😭😭😔😔😔

روزی صدبار بگو ک... لقش از سرت میفته تضمینی خودم امتحان کردم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...