2777
2789
عنوان

امروز وسط بازار با یه خانم دعوام شد

340 بازدید | 29 پست

بهم گفت روسریت رفته عقب منم گفتم باشه اما اون ول کن نبود اومده بود تو صورتم از زیر ماسک حرف میزد منم گفتم بابا ولم کن اصلا من مسیحیم دخترم بغلم بود گفت فکر کن زلزله بیاد تو بچه داری اونموقع هم به اهل بیت همینو میگی؟منم اسم بچمو که آورد اتیش گرفتم گفتم تو خیلی از خودت مطمینی که اهل بیت بچه تو رو نجات میدن؟!گفت اره من همه چی دارم منم بهش گفتم خاک بر سر ونکبت و...😑😑😑اما اون دیگه فرار کرد

بخدا من شلوارخودم رو شسته بودم شلوار داداشمو پوشیده بودم تا زیر پاهام کشیده میشد روسریم هم معمولی بووودموهامو داده بودم بالا تو صورتمم نبود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما هم حرف درستی نزدی

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

چه رفتار زشتی

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

واااای من جای شما بودم همون اولش میشستمش وسط بازار به اون چه ربطی داره که حجاب شما چه شکلیه مردم چقدر وقیح شدن 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛