2777
2789
عنوان

رابطه اتون با خونواده شوهر چطوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 55 پست

فعلا خنثی

از درون متنفرم ازشون

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم.2سال و نیم از عمرم.گفت مشکل ندارم.کاملا طبیعی!اما همسرم باید بره که قبول نکرد!

همسرت راضی کن بره

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
حالا برعکس خواهرشوهرم اینقدر از خانواده شوهرش پیش من تعریف میکنه که نگو یه روز برگشت گفت خداروشکر خ ...

چ چرا>؟؟؟ 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
من خیلی گذشت کردم اما دیدم با هر گذشت من رفتارا بدتر میشه کشیدم کنار ترجح دادم نبینمشون البته همسر ...

منم گاهی از گذشت کردنم ناراحت میشم که چرا باهاشون مثل خودشون بدبرخورد نکردم 

سلام به هر آنچه که به موقعش می آید  خدایا شکرررت
هیچ مشکلی نداریم مادرشوهر خواهرشوهر اصلا کاری به کارمون ندارن خونشونم میری انقدر احترام میزارن که حد ...

خدا رو شکر

واقعا برام عجیبه چرا هرکی در جایگاه خانواده شوهر ک قرار میگیره بی فرهنگ و بی ادب و ... میشه. یعنی هی ...

ن عزیزم

من خودم 3تا خواهر دارم دوتا از خواهرام ب قدری مادرشوهراشون خوب هستند که انگار مادر خودشونن

اما من و خواهر کوچیکم نه مادرشوهر من که اصلا نمیشه باهاش حرف زد

مادرشووهر خواهرمم حسود هست و همش وسط زندگیشونه

8 8سال تلاش کردم فایده نداشت.دیگه خسته شدم.خودمو که نباید نابود کنم بخاطر دیگران

خیلی بده تحت کنترل اوناست