2777
2789
عنوان

رابطه اتون با خونواده شوهر چطوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 55 پست
همه مثل هم نیستن که مادر و پدر همسر من ب قدری لحن و رفتارشون بده ک ن تنها من بلکه کل خونواده های خو ...

خخخخخ زن قبلی پدرشوهرم بدبختم کرد با برادر شوهرم.

اسن زن جدیدشه خوبه خدایی😂😂😂هیچوقت خاتواده شوهر خوب نمیشن

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
خخخخخ زن قبلی پدرشوهرم بدبختم کرد با برادر شوهرم. اسن زن جدیدشه خوبه خدایی😂😂😂هیچوقت خاتواده شوهر ...

چرا آخه؟

من انقدر ناراحتم

همیشه دوست داشتم مثل خونواده خودم باشن اما نشد

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من اصلا این رفتارا رو تحمل نمیکنه همون اول هم ب خونواده اش گفت بی احترامی کنید نمیام

همسر من هم بچه اخره روش خیلی تسلط دارن هم خودش نمیتونه نه بگه به اونا!هم اینکه احترام رو با چیزای دیگه قاطی کرده!

من همین یه دونه ام!

احترام میذارم بهشون کاری به کارشون ندارم هفته ای یبار سرمیزنیم بهشون مناسبت ها کادو میخرم مریض باشن زنگ میزنم صمیمی نمیشم که تو زندگی هم دخالت کنیم اونام کلا خنثی هستن

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️

خوبيم باهم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

همسر من هم بچه اخره روش خیلی تسلط دارن هم خودش نمیتونه نه بگه به اونا!هم اینکه احترام رو با چیزای دی ...

همسر من پسر بزرگه است و چون از همون دیده که مامان و باباش با همه لحنشون بده

میدونی خیلی از همه توقع دارن 

خودخواهن ی کم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

تقریبا خوبه

البته فکرنکنید میخوام تعریف کنم از خودم ولی تا همینجاهم اگه خوب بوده بخاطر گذشت من بوده وگرنه از شب اول باید قهر میکردم باهاشون

سلام به هر آنچه که به موقعش می آید  خدایا شکرررت
همسر من پسر بزرگه است و چون از همون دیده که مامان و باباش با همه لحنشون بده میدونی خیلی از همه توقع ...

خانواده همسر منم همینن.اما مشکل ما این نیس که منو نمیخواستن و نمیخوان.اینه که همسرم نمیتونه مدیریت کنه روابط رو.

من همین یه دونه ام!
خانواده همسر منم همینن.اما مشکل ما این نیس که منو نمیخواستن و نمیخوان.اینه که همسرم نمیتونه مدیریت ک ...

پیش مشاور میرفتی

تقریبا خوبه البته فکرنکنید میخوام تعریف کنم از خودم ولی تا همینجاهم اگه خوب بوده بخاطر گذشت من بوده ...

من خیلی گذشت کردم

اما دیدم با هر گذشت من رفتارا بدتر میشه کشیدم کنار ترجح دادم نبینمشون

البته همسرم از همون اول گفت مامان و بابام پرتوقع هستن و خواهرا و برادرای خودشونم نمیتونن تحملشون کنن