2777
2789
عنوان

رابطه اتون با خونواده شوهر چطوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 55 پست
منم گاهی از گذشت کردنم ناراحت میشم که چرا باهاشون مثل خودشون بدبرخورد نکردم 

من تا اون روزی که ب خونواده ام توهین کردن تحمل کردم 

اما بعدش نتونستم ب همسرمم گفتم من هرچی گفتن ج ندادم هر کار بدی کردن با خوبی های تو ندید گرفتم

ولی ازم نخواه کسی که به مامان و بابام بی احترامی میکنه رو ببخشم و بهشون لبخند بزنم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
نمیدونم از بس عقده ایه آخه خانواده شوهرم به دخترای خودشونم رحم نمیکنن 

ب خودا 

مادرشوهر من داشت زنذگی دخترش با این کاراش خراب میکرد

همسرم گفت پای مامان وبابا رو از زندگی ات کوتاه کن 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اینجوری گفتم باخودتون فکر میکنید چه هیولایی هستن اونا🤣🤣🤣🤣 چون الان ازشون خوشم نمیاد زیاده ...

اشکال نداره

اینجا ی حالتیه مثل تخلیه کردن حس های درونی امون داره دیگه

اشکال نداره اینجا ی حالتیه مثل تخلیه کردن حس های درونی امون داره دیگه

آره واقعا شاید گاهی یه کار خوبی کرده باشن بیام اینجا کلی ازشون تعریف کنم به به چه چه کنم

سلام به هر آنچه که به موقعش می آید  خدایا شکرررت
صمیمی بودیم ولی چند وقتیه رفت و امد نمیکنیم با تموم اتفاقا دلم واسه مادرشوهرم تنگه

چقدر مهربون

آره واقعا شاید گاهی یه کار خوبی کرده باشن بیام اینجا کلی ازشون تعریف کنم به به چه چه کنم

عزیزم

انشالله که هرچی قلبت میگه پیش بیاد

تو شهر غریبم همیشه سعی کردم باهاشون خوب باشم ولی خب نشد با تموم اذییتایی که کردن بازم دوس دارم زود آ ...

تنهایی پس

خوبن فقط مالی تبعیض قائل میشن درکل من کاری ندارم واحترام میزارم مهم شوهرمه کم نمیزاره 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
خوبن فقط مالی تبعیض قائل میشن درکل من کاری ندارم واحترام میزارم مهم شوهرمه کم نمیزاره 

خدا رو شکر