zozo_72 مدیر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1259 عنوان رابطه اتون با خونواده شوهر چطوریه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 55 پست کسی هست مشکل داشته باشه که مادرشوهر و پدرشوهر کلا کاری باهاشون نداشته باشه و بلعکس؟ یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند 1399/12/06 | 14:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیزی۷۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 3518 همه مثل هم نیستن که مادر و پدر همسر من ب قدری لحن و رفتارشون بده ک ن تنها من بلکه کل خونواده های خو ... خخخخخ زن قبلی پدرشوهرم بدبختم کرد با برادر شوهرم.اسن زن جدیدشه خوبه خدایی😂😂😂هیچوقت خاتواده شوهر خوب نمیشن برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
zozo_72 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1259 خخخخخ زن قبلی پدرشوهرم بدبختم کرد با برادر شوهرم. اسن زن جدیدشه خوبه خدایی😂😂😂هیچوقت خاتواده شوهر ... چرا آخه؟من انقدر ناراحتمهمیشه دوست داشتم مثل خونواده خودم باشن اما نشد یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
زیییییییییبا عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 33807 همسر من اصلا این رفتارا رو تحمل نمیکنه همون اول هم ب خونواده اش گفت بی احترامی کنید نمیام همسر من هم بچه اخره روش خیلی تسلط دارن هم خودش نمیتونه نه بگه به اونا!هم اینکه احترام رو با چیزای دیگه قاطی کرده! من همین یه دونه ام!
naz67 عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1860 احترام میذارم بهشون کاری به کارشون ندارم هفته ای یبار سرمیزنیم بهشون مناسبت ها کادو میخرم مریض باشن زنگ میزنم صمیمی نمیشم که تو زندگی هم دخالت کنیم اونام کلا خنثی هستن خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️
زیزی۷۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 3518 چرا آخه؟ من انقدر ناراحتم همیشه دوست داشتم مثل خونواده خودم باشن اما نشد منم متوجه نشدم.ی جور مرضه شاید نسل ب نسل داره میچرخه برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123876 خوبيم باهم دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
zozo_72 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1259 همسر من هم بچه اخره روش خیلی تسلط دارن هم خودش نمیتونه نه بگه به اونا!هم اینکه احترام رو با چیزای دی ... همسر من پسر بزرگه است و چون از همون دیده که مامان و باباش با همه لحنشون بدهمیدونی خیلی از همه توقع دارن خودخواهن ی کم یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
bloloos عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 29411 هیچ مشکلی نداریم مادرشوهر خواهرشوهر اصلا کاری به کارمون ندارن خونشونم میری انقدر احترام میزارن که حد نداره میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
ماهنشان۸ عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 264 واقعا برام عجیبه چرا هرکی در جایگاه خانواده شوهر ک قرار میگیره بی فرهنگ و بی ادب و ... میشه. یعنی هیچکیو ندیدم راضی باشه من جمله خودم
خودمونوعشقه عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 4218 تقریبا خوبهالبته فکرنکنید میخوام تعریف کنم از خودم ولی تا همینجاهم اگه خوب بوده بخاطر گذشت من بوده وگرنه از شب اول باید قهر میکردم باهاشون سلام به هر آنچه که به موقعش می آید خدایا شکرررت
زیییییییییبا عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 33807 همسر من پسر بزرگه است و چون از همون دیده که مامان و باباش با همه لحنشون بده میدونی خیلی از همه توقع ... خانواده همسر منم همینن.اما مشکل ما این نیس که منو نمیخواستن و نمیخوان.اینه که همسرم نمیتونه مدیریت کنه روابط رو. من همین یه دونه ام!
zozo_72 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1259 خانواده همسر منم همینن.اما مشکل ما این نیس که منو نمیخواستن و نمیخوان.اینه که همسرم نمیتونه مدیریت ک ... پیش مشاور میرفتی یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
زیییییییییبا عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 33807 پیش مشاور میرفتی رفتم.2سال و نیم از عمرم.گفت مشکل ندارم.کاملا طبیعی!اما همسرم باید بره که قبول نکرد! من همین یه دونه ام!
zozo_72 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1259 تقریبا خوبه البته فکرنکنید میخوام تعریف کنم از خودم ولی تا همینجاهم اگه خوب بوده بخاطر گذشت من بوده ... من خیلی گذشت کردماما دیدم با هر گذشت من رفتارا بدتر میشه کشیدم کنار ترجح دادم نبینمشونالبته همسرم از همون اول گفت مامان و بابام پرتوقع هستن و خواهرا و برادرای خودشونم نمیتونن تحملشون کنن یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند